≫ 

Šou Partizana u Humskoj: Božinov sebi pripisao tuđi gol, "projektil" Đuričkovića začinio ubedljivu pobedu! (VIDEO)

Odlična igra crno-belih i rutinski trijumf protiv Novog Pazara

  • 24

Iz tabora Partizana sa velikom dozom opreza gledalo se na meč sa Novim Pazarom, ali je to izgleda bila samo dobra mentalna priprema ekipe od strane Marka Nikolića.

>>> Božinov šutnuo Đurđevića u zadnjicu, pa ovaj dao gol: Usledila proslava kakva se ne pamti u Humskoj, a za sve je ''kriv'' Bugarin (VIDEO)

Njegovi fudbaleri su odigrali jedan od boljih mečeva ove sezone, a kad je tako desi se ono što se desilo gostima - 4:0 (2:0).

Odsustvo Leonarda nije se nijednog trenutka osetilo u igri Partizana koja je od samog početka bila baš onakva kakvu žele da vide navijači: brza, borbena, napadačka, efikasna...

Strelci za crno-bele bili su Janković i Stevanović u prvom i Đurđević i Đuričković u drugom poluvremenu.

Svašta je moglo da se vidi u nedelju poslepodne u Humskoj, pa i to da igrač sebi pripiše tuđi gol. Bio je to gaf Valerija Božinova koji je gol Đurđevića slavio tako kao da ga je sam postigao, ali je svima na stadionu ubrzo bilo jasno da Bugarin nije bio strelac.

Bio je to vrhunac dominacije beogradskog tima koji nije naišao na ozbiljniji otpor gostiju, što zbog visokog tempa koji su nametnuli igrači Partizana, što zbog činjenice da su gosti bili desetkovani.

Još u prvom poluvremenu, posle prvih petnaestak minuta, moglo je da se nasluti u kom pravcu će ići utakmica. Sa protokom vremena ređale su se šanse domaćeg tima u kojem nije bilo slabe karike i bilo je samo pitanje vremena kada će Zogović prv put kapitulirati.

>>> Usamljeni bombarder u Humskoj: Miljenik Grobara i ovako pokazuje vernost crno-belima (FOTO)

Desilo se to u 25. minutu kada je Janković ispratio akciju Stevanovića i centaršut ka Božinovu, i neometan završio akciju. Desetak minuta kasnije bilo je 2:0. Strelac je bio Stevanović koji je do tada odigrao na vrlo visokom nivou, pa je i gol koji je postigao bio neka vrsta nagrade za trud koji je uložio da doprinese veoma dobroj igri svog tima. Imao je i malo sreće Stevanović tom prilikom, jer se Zogoviću lopta izmigoljila ispod tuku i odkotrljala se iza gol-linije.

Bilo je tada svima na stadionu jasno da je pitanje samo kojim rezultatom će Partizan završiti utakmicu.

U nastavku meča, na radost navijača, crno-beli su zadržali visok ritam igre i u talasima nadirali ka golu protivnika. Treći gol postigao je Đurđević glavom, posle centaršuta Marjanovića. Napadač Partizana stigao je do lopte pre Božinova i poslao loptu u mrežu, mada je Bugarin bio ubeđen da je to on uradio. Dilema je brzo rešena: Božinov nije bio strelac tog gola.

Crno-beli su najbolje ostavili za kraj: Đuričković, koji je ušao u igru desetak minuta pre kraja, zaslužan je za najefektniji potez utakmice i gol kojim je stavio tačku na zaista odličnu predstavu Partizana. Bivši fudbaler Zvezde "zategao je praćku" sa blizu dvadeset metara i poslao loptu pod prečku Novog Pazara.

Partizan - Novi Pazar 4:0

(Janković 25, stevanović 37, Đurđević 54, Đuričković 84)

PARTIZAN: Kljajić – Vulićević, Ostojić, Milenković, Miletić – Everton, Marjanović, Janković, Stevanović (od 79. Đuričković)– Božinov (od 70. Mihajlović), Đurđević (od 72. Đurđić)

NOVI PAZAR: Zogović – Dimitrijević, Rajabov (od 66. Lepović), Svojić, Stanojević - Micevski, Pajović, Travančić (od 42. Đoković), Brunčević (od 59. Kačar), Alivodić - Čečarić.

Foto: partizan.rs

Foto: partizan.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizan BG

    6. novembar 2016 | 18:55

    Kraljevi. Napred Partizan.

  • Звездa €^®®¥¥£©

    6. novembar 2016 | 16:48

    Без Леонарда, али компензоваће судије. Неко пеналче, црвени или сл, као и увек кад је потребна помоћ пријатеља у црном.

  • Jovan Melic

    6. novembar 2016 | 18:56

    Po meni Evertonova cena je između 30 i 40 mil evra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA