Bilić: Nadam se da su neutralni uživali u utakmici

Hrvatski selektor i junak pobede Mandžukić istakli su da su "kockasti" pobedili zato što su bolji od Iraca

  • 0

Selektor hrvatske fudbalske reprezentacije Slaven Bilić počeo je i ubedljivije ovo Evropsko prvenstvo nego pre četiri godine, kada su "kockasti" u prvom kolu savladali domaćina Austriju (1:0), a zatim ostvarili još dve pobede.

– Jednostavno, bili smo mnogo bolji od njih. I kad su nam dali izjednačujući gol, znao sam da ćemo da pobedimo. Plan je bio da ih stisnemo od početka jer smo bolji tim. Zato ima primedbe kod gola koji smo primili. Nadam se da su neutralni ljubitelji fudbala uživali – izjavio je hrvatski selektor.

O meču protiv Italije koji sledi Bilić je rekao:

– Nije to Italija kojoj je prioritet da sačuva svoju mrežu. Prandeli je fudbalski mag. Očigledno je mentalno pripremio igrače posle još jednog udarca italijanskom fudbalu zbog afere oko nameštanja. Malo smo se pre Irske pripremali za Italijane, za Špance nimalo.

Junak pobede Hrvata Mario Mandžukić, dvostruki strelac:

– Jedva sam čekao da EURO počne. Spreman sam maksimalno, zaista sam kvalitetno radio na pripremama, što se valjda i videlo protiv Irske. Bili smo bolji i zaslužili smo pobedu.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA