Ovo se nikad nije pre desilo: Zašto su Grobari izašli iz hale tri minuta pre kraja? (VIDEO)

Crno-beli ostali bez podrške na samom kraju utakmice

  • 25

Navijači Partizana napustili su halu Aleksandar Nikolić tri minuta pre kraja utakmice, u kojoj su košarkaši izgubili od Crvene zvezde sa 83:72.

Ovakve scene nisu uobičajene za derbije, Grobari su često ostajali i po pola sata posle utakmice kako bi pružili podršku ljubimcima i kada izgube, ali je sada, po svemu sudeći, bilo i revolta zbog premalo dostupnih karata.

Praktično da nije bilo navijanja, tek u nekoliko navrata su se oglasile pristalice crno-belih, uglavnom posle prozivki, a na kraju su samo mirno napustili svoj sektor.

>>>Bjelica: Ovaj meč nam je bio trening za Evroligu! (VIDEO)

>>>Partizan posustao pred evroligaškom Zvezdom! (FOTO) (VIDEO)

>>>Dženkins posle derbija počeo na srpskom: Može izjava! (VIDEO)

Bilo je i pojedinaca koji su ušli u kraću raspravu sa pripadnicima žandarmerije ili redarske službe, ali su na kraju praktično svi ispraznili sektor pre poslednjeg zvuka sirene. Ipak, ne pamti se kada su igrači otišli direktno u svlačionicu, bez pozdrava i pesme sa Grobarima, što se sada dogodilo.

Pri putu ka tunelu, Novica Veličković je jednom navijaču koji ga je cele večeri vređao samo podigao palac, dok je Aleksandar Džikić pozdravljen aplauzima, iako je na poluvremenu bilo pojedinaca koji su ga vređali, na šta je šmekerski odgovorio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA