Njih 60 žele da brane za Crvenu zvezdu! Na Maksi je da izabere... (FOTO)

Crveno-beli održali i drugu Golmanizaciju

  • 0

Golmanska fabrika Srđana Maksimovića radi punom parom, jer je druga ''Golmanizacija'' Crvene zvezde donela duplo više učesnika nego prva.

Naime, crveno-beli su u ponedeljak održali drugi skup mališana koji žele da postanu golmani, a komisiju oečkuje težak zadatak da izabere najbolje.

>>> Pre 7 dana osvojili titulu i odmah zvali Zvezdu: Crveno-beli dobili ponudu za prijateljski meč!

Uprkos kiši i lošem vremenu, na pomoćnom stadionu crveno-belih okupilo se 60 dečaka. I kao da je velika konkurencija dodatno motivisala sve kandidate, pa je na treningu kojem su prisustovali gotovo svi treneri golmana zaposleni u Crvenoj zvezdi - sve prštalo.

Foto: crvenazvezdafk Foto: crvenazvezdafk
Foto: crvenazvezdafk Foto: crvenazvezdafk

A koliko je projekat uspešan, govori i podatak da su selektivnom treningu prisustovali i treneri golmana iz tabora rivala, i tom prilikom preneo čestitke na dobroj ideji i još boljoj realizaciji.

Treća po redu „Golmanizacija“ održaće se u ponedeljak, 05. decembra 2016. godine, što je idealna prilika za novu grupu mališana koji žele da budu golmani u Zvezdi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA