≫ 

Nedović ima povredu zbog koje može da završi karijeru?

Prema dijagnozi, postoji mogućnost i da on prestane sa igranjem košarke. Njegova povreda je specifična, rekao je Đoan Plaza

  • 0

Trener španske Unikahe Đoan Plaza dao je zabrinjavajuću izjavu gde tvrdi da je povreda Nemanje Nedovića (25) takva da postoji mogućnost da završi karijeru.

>>> NEDOVIĆ SA POVREDOM RASPAMETIO ŠPANIJU: Srpski košarkaš je MVP kola zbog ovih poteza! (VIDEO)

Nedović je povredio mišić desne noge u duelu sa Gran Kanarijom i od 17. oktobra je van parketa, a u pitanju je povreda nerva.

- Znam da mi je doktor rekao da ne računam na njega. Koliko dugo, to još ne znam. Možda će mu trebati mesec dana, a možda više i ne zaigra. Prosečno vreme oporavka od takve povrede je dva ili tri meseca. Kada počnete sa treninzima, potrebno vam je dve ili tri nedelje da povratite mišićni tonus.

- Prema dijagnozi, postoji mogućnost i da on prestane sa igranjem košarke. Njegova povreda je specifična. To je tip povrede za koju ne postoji rešenje- rekao je španski trener.

Međutim, ubrzo se na Twiteru oglasio agent srpskog košarkaša Miško Ražnatnović sa lepšim vestima.

- Prema poslednjim medicinskim izveštajima Nemanja Nedović će igrati zvanične mečeve ovog meseca. Bez brige -apisao je Ražnatović.

E sad, možda nije pitanje da će biti u timu i igrati, ali je pitanje kako će igrati i koliko će telo trpeti zbog toga. U svakom slučaju videćemo da li će naš igrač zaigrati za Unikahu do kraja meseca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA