≫ 

Najavljen senzacionalan povratak Džerarda u Evropu - ali ne u Liverpul!

Sam fudbaler je rekao da ne bi igrao za premijerligaški klub jer ne bi mogao da nastupa protiv Liverpula

  • 0

Prethodih dana se uveliko spekuliše gde će i šta će radi Stiven Džerard pošto je završio epizodu u Los Anđeles Galaksiju.

Mnogi navijači Liverpula potajno se nadaju da će se legenradni kapiten vratiti na "Enfild", ali nekih ozbiljnijih naznaka za to nema.

Međutim, američki i škotski mediji javljaju da Džerard neće u ovom periodu završiti karijeru, već da će je nastaviti u Seltiku!

Kako prenosi "Daily Record", jedan od razloga da iskusni 36-godišnji fudbaler nastavi karijeru baš tamo jeste menandžer Brendan Rodžers, sa kojim je sarađivao u Liverpulu od juna 2012. do maja 2015. godine.

Sam Džerard je rekao da ne bi igrao za premijerligaški klub jer ni bi mogao da nastupa protiv Liverpula, a navodno su za njega zainteresovani i pojedini francuski i italijanski klubovi.

On je odigrao 690 utakmica za Liverpul, osvojivši 11 trofeja za 17 godina, dok je za Galaksi odigrao 39 mečeva za dve godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA