Nedović otkrio sve o povredi zbog koje je trener digao paniku: Od siline udarca je mogla da mi pukne kost

Srpski košarkaš je povredu zaradio 17. oktobra

  • 0

Srpski reprezentativac Nemanja Nedović naglasio je da nema straha o kraju karijere zbog povrede, iako je trener Unikahe Đano Plaza govorio o tome kao mogući epilog.

Kako prenosi lokalni list "Diario Sur", Plaza nije optimističan nakon Nedovićevih problema sa povredom lista zbog koje pauzira dve nedelje. Plaza je dodao da su povrede kao što je kod srpskog reprezentativca vrlo čudne i specifične.

Nedović je na Tviteru ostavio sarkastičnu poruku, a odna u izjavi za "Novosti" poručio:

- Mislim da je Plaza preterao, na konferenciji je spomenuo da se kod takvih povreda u drugim sportovima dešava da sportisti završe karijeru. Dugo je trener i trebalo bi da zna da mediji jedva čekaju da iskoriste takve reči da bi plasirali senzaciju, tako da mi nije jasno zbog čega je to rekao. U svakom slučaju, to nije istina.

Nedović je povredu mišića desne noge zaradio u meču sa Gran Kanarijom, 17. oktobra.

- U međuvremenu sam bio kod doktora Vlade Kostića u Beogradu, takođe i na pregledu u Barseloni. Rečeno mi je da će se problem povući, a kod oštećenja nerava ne može se tačno odrediti kada će se to desiti. Dobio sam udarac u prvoj četvrtini utakmice, vratio sam se na teren u trećoj i odigrao i poslednju. Ne bih to mogao da je u pitanju nešto što može da ugrozi karijeru. Imao sam i sreće, jer je veoma snažan udarac završio centimetar od kosti potkolenice. Da nije tako bilo, siguran sam da bi od siline pukla kost - istakao je Nemanja Nedović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA