Nole bez mesa, Mari jede živu ribu! Dva različita načina ishrane najboljih tenisera sveta!

Novi prvi igrač sveta Endi Mari ima potpuno različit protokol ishrane od Novaka Đokovića

  • 22

Kažu da je ishrana 80% uspeha u individualnom sportu. Čovek je ono što jede i njegovo telo reaguje na svaki obrok koji unesemo.

>>> KONOPLJIN PROTEIN: Poboljšava rad srca i krvnih sudova, podiže imunitet i pomaže pri mršavljenju

To znaju vrhunski sportisti, koji se hrane različtio jer svaki organizam je drugačiji.

Najbolji teniser sveta ove nedelje Endi Mari ima potpuno drugačiji način ishrane od nekadašnjeg najboljeg igrača Novaka Đokovića.

O ishrani srpskog tenisera mnogo se pisalo. Zna se da ne jede hranu koja sadrži gluten, da ne jede meso već uglavnom sirovu hranu, povrće voće,

U osnovi Novakovog obroka nalazi se Grašak i kukuruz, šargarepa sa đumbirom i limunom, ribani krastavac, orasi, jabuke, majonez od indijskog oraha i slačice. I to sve naravno sveže.

Foto-ilustracija: Foter/LexnGer Foto-ilustracija: Foter/LexnGer

Sa druge strane Endi Mari hrani se potpuno drugačije što je i normalno jer nijedan organizam nije isti niti mu odgovara ista hrana.

Mari unosi 6.000 kalorija dnevno a na njegovom meniju nalaze se jaja, puter od kikirikija, losos, pirinač, crveno meso, zeleno povrće, a ono što je najvažnije je živa riba ili suši.

Suši od banane i nutele. Foto: Kidspot.com Suši od banane i nutele. Foto: Kidspot.com

Jedino što Mari ne jede u odnosu na ostale tenisere su banane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koji je djavo spopao Noleta?

    9. novembar 2016 | 09:59

    Nece da jede meso ima duhovnog gurua svi oko njega iz njegovog tima pocinju da ga napustaju.Bitno da on ima svog duhovnog gurua a gde su tri prsta nema vise nema vise ni brojanice oko vrata.Odrice se svog i poceo da se sektasi i pase travu.I sada se cudimo sto puca pa kada je odlepio nije pri sebi.

  • Panda majstor

    9. novembar 2016 | 08:30

    Mari jede a Nole pase!

  • Putin R.S

    9. novembar 2016 | 09:31

    A ti Nole jedi travu. Uzmi bre ko svaki normalan i jedi meso ili ribu. Sta se zanosis sa ovim travama koje ne sadrze kalorije i proteine. Batali Jeleninu kuhinju i vrati se maminoj, pa ces videti razliku. Kako kazu nasi stari " Zdralji i snaga na usta ulazi"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA