Vermezović: Potreban još jedan štoper, prva želja Bugarin Bodurov

"Imamo trojicu štopera i želja nam je da dovedemo još jednog i pojačamo konkurenciju", kaže strateg "crno-belih"

  • 0

Defanzivac Liteksa Nikolaj Bodurov mogao bi uskoro da se pridruži reprezentativnom drugu iz bugarskog nacionalnog tima Ivanu Ivanovu u Partizanu.

"Crno-belima" je prema rečima trenera Vermezovićča neophodan još jedan štoper, kako bi se pojačala konkurencijana toj poziciji, a Bugarina u Humskoj vide kao idealno rešenje.

- Imamo trojicu štopera i želja nam je da dovedemo još jednog i pojačamo konkurenciju. Dobro poznajem sve igrače koji su se danas okupili, svi će ići na prvi deo priprema na Tari i trudićemo se da svakom ukažemo pravu šansu i poštovanje.  - rekao je Vermezović posle prvog treninga u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

O Bodurovljevim kvalitetima pohvalno se izrazio saigrač iz reprezentacije Ivan Ivanov.

- Radi se o odličnom igraču, pričao sam s njim pre dva-tri dana i rekao mi je da hoće da dođe u Partizan. On ne zna tačno šta se dešava, jer je ostalo na klubovim ada se dogovore oko finansijskih pitanja. Dobro se poznajemo i verujem da bismo se sjajno slagali u Partizanu. Ali, mi imamo odlične i mlađe igrače, pre svih Miloša Ostojića, rekao sam pre par meseci da će on za godinu -dve igrati u nekom top klubu - rekao je Ivanov.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA