≫ 

BLIŽI SE FINALE NIKE MOST WANTED PROGRAMA: Ostalo još malo vremena za prijavu!

Pored Novog Sada i Niša gde je takmičenje već završeno, Most Wanted treninzi održaće se i u Kragujevcu, u petak 11. novembra na stadionu FK Radnički 1923, i u Beogradu u ponedeljak 14. novembra, na stadionu FK Teleoptik

  • 0

Globalna Nike Most Wanted potraga za novom fudbalskom senzacijom startovala je selektivnim treningom održanim u Novom Sadu. Brzinu i tehniku mladih fudbalera amatera procenjivali su profesionalni Nike skauti, na čelu sa glavnim trenerom Ilijom Stolicom.

NIKE TRAŽI NOVE FUDBALSKE ZVEZDE: Most Wanted program siguran put do profesionale karijere!

Pored Novog Sada i Niša gde je takmičenje već završeno, Most Wanted treninzi održaće se i u Kragujevcu, u petak 11. novembra na stadionu FK Radnički 1923, i u Beogradu u ponedeljak 14. novembra, na stadionu FK Teleoptik. Interesovanje za takmičenje je ogromno, a broj prijavljenih premašio je sva očekivanja.

Foto: Promo Foto: Promo

Svi zainteresovani za Nike takmičenje koje će se održati u preostala dva grada i dalje mogu da se prijave putem sajta themostwanted.rs i pokušaju da obezbede plasman u finalnu utakmicu koja će se održati 17. novembra u Beogradu, na stadionu FK Teleoptik.

Nike Most Wanted program zamišljen je kao jedinstvena šansa za ostvarenje prestižne fudbalske karijere, koji će samo najbolje vinuti u vrh profesionalnog bavljenja najpopularnijim sportom na svetu.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA