Orlići su pobedili Moldaviju, ali svi pričaju o neverovatnom promašaju srpskog reprezentativca! (VIDEO)

Ova propuštena šansa na sreću nije koštala Orliće bodova

  • 2

Omladinska reprezentacija Srbije pobedila je Moldaviju sa 2:0 u Staroj Pazovi golovima Dinge i Nišića u finišu, a prednost je mogla da bude i ubedljivija, a protivnik slomljen znatno ranije.

Ofanziva se na kraju isplatila i Orlići su sa tri boda započeli kvalifikacije za EP u Gruziji 2017. godine. Mučili su se srpski fudbaleri da probiju dobro organizovane Moldavce, koji su se branili veći deo meča.

Ređale su se šanse pred golom, gostiju, ali lopa jednostavno nije želela u gol, sve dok Dinga u 84. minutu nije ''skratio muke'' Orlićima, kada je uz pomoć jednog igrča Moldavije zatresao mrežu, pošto je lopta promenila pravac na putu ka golu posle njegovog bloka.

Konačan rezultat postavio je Nišić posle dobrog kontra napada.

Ipak, jedan od detalja koji je obeležio meč bio je i jedan promašaj srpskog reprezentativca, kada je sa svega dva metra iz povoljne situacije šutirao iznad prečke.

Taj trenutak pogledajte na 0.17 u priloženom snimku, a takođe možete videti i golove u nastavku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milutin

    9. novembar 2016 | 19:40

    Nisu se mucili sve vreme su napadali i imali sanse Dinga je sutirao lopta je od nekog promenila pravac i ,,gol,, Sava Petrov je sa polovine lepo i brzo prosao po levoj strani i dodao Jovanu Nisic koji joj je isto promenio pravac i zakucao u gol. O kakvim promasajima pricate pa to je fudbal .

  • sava

    10. novembar 2016 | 02:08

    Zasto nije pozvan Stefan Cvetkovic iz zvezde? Kad je odlican igrac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA