≫ 

Đorđević dočekan ovacijama u Podgorici, pa surovo ponizio Budućnost (VIDEO)

Bavarci se poigravali sa cnogorskim prvakom u meču 4. kola Evrokupa

  • 1

Košarkaši Budućnosti pretpreli su težak poraz od Bajerna na svom terenu, u igri mačke i miša u "Morači", rezultatom 68:44 (21:12, 10:5, 19:13, 18:14).

Gosti, sa čije klupe komanduje selektor Srbije Aleksandar Đorđević, verovatno ni sami nisu očekivali da će tako lako savladati jednog od lidera ABA lige na gostujućem terenu.

O neravnopravnom duelu u glavnom gradu Crne Gore najbolje svedoči podatak da su igrači Vlade Šćepanovića u prvom poluvremenu postigli mizernih 17 poena, a do kraja treće dogurali su do 30?!

Bio je to četvrti poraz Podgoričana i treća pobeda Đorđevićevog tima.

Vredi reći da je legendarni srpski košarkaš, koji se vratio u "Moraču" prvi put posle 15 godina, na početku meča dočekan ovacijama.

Svi igrači kojima je srpski trenr ukazao šansu upisali su se u strelce. Najefikasniji je bio Redži Reding sa 17 poena, Buker je dodao 10, a Vladimir Lučić se zaustavio na 9.

U poraženoj ekipi samo je Boris Savović bio koliko-toliko raspoložen da parira Bavarcima sa 13 poena, donekle i Rejnolds sa 10 poena.

Bivši plej Zvezde Markus Vilijams šutiroa je 0/4 za dva i 0/2 za tri poena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Љењштина

    9. novembar 2016 | 21:43

    А да из будућности седну да мало одморе

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA