OPSADA TIRANE: I Mosad obezbeđuje meč Albanija - Izrael!

Stanje visoke pripravnosti zbog potencijalnog terorizma

  • 4

Utakmica kvalifikacija za Svetsko prvenstvo između fudbalera između Albanije i Izraela igra se u subotu u skadru, a pripadnici izraelske tajne službe (Mosad) stigli su u Albaniju.

Francuska i izraelska tajna služba javile su albanskim vlastima da grupa Albanaca pokušava da nabavi eksploziv, u nameri da ga unesu na stadion u Skadru i detoniraju tokom meča između Albanije i Izraela, javljaju albanski mediji a prenosi RTS.

Četvorica Albanaca su uhapšena, a lokalne vlasti ih dovode u vezu sa grupom od sedem osoba koje su prošle sedmice, zbog terorizma, uhapšene na Kosovu.

Dolazak izraelske reprezentacije propraćen je bezbednosnim merama sličnim onima koje su albanske vlasti sprovele prošle godine zbog meča Albanija – Srbija u Elbasanu. Sve ulice od aerodroma Rinas do centra Tirane bile su zatvorene dok je prolazila kolona vozila u kojima su se nalazili izraelski reprezentativci, kojima je, do početka utakmice, zabranjeno da napuštaju hotel.

Takođe, tokom večeri policija će strogo kontrolisati centar grada, a stadion u Skadru je pod neprestanom kontrolom albanskih specijalaca i agenata Mosada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CoaraPfk

    11. novembar 2016 | 15:48

    Izraelci cuvajte se,albanulje su to...

  • Алекса

    11. novembar 2016 | 16:08

    Израел и мосад лепо решавају проблеме које праве муслимани. Од искуснијих треба да се учи!

  • Tutor

    11. novembar 2016 | 17:47

    Izrael do pobede.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA