Džikić uporedio Cedevitu sa Zvezdom i poslao važnu poruku Grobarima

Džikić pozvao navijače da ispune halu

  • 6

Košarkaši Partizana dočekuju Cedevitu u narednom kolu ABA lige, a izjava Aleksandra Džikića dovoljno govori o tome koliko ekipi meč znači.

Nakon utakmice protiv Solnoka u okviru FIBA Lige šampiona, košarkaši Partizana NIS u subotu, 12. novembra od 21 čas dočekuju zagrebačku Cedevitu. Crno-beli ovaj duel dočekuju sa skorom od 6 pobeda i 2 poraza dok gostujući tim ima jedan trijumf manje. Pojedinačne ulaznice za meč, naći će se u prodaji od 18 časova na blagajni dvorane "Aleksandar Nikolić". Cene ulaznice za tribine je 300 dinara, dok je za parter potrebno izdvojiti 500 dinara.

>>>Partizan našao zamenu Majstoroviću - u pitanju je Crnogorac!

>>>Srpski reprezentativci sa Grobarima bodrili crno-bele u Mađarskoj! (FOTO) (VIDEO)

>>>Džikić iskalio bes na igračima Partizana: Pogledajte tajm-aut koji je promenio tok meča! (VIDEO)

- To je utakmica kao i svaka druga, svaka je važna, i donosi i odnosi isti broj bodova - tako razmišljamo od početka i to se neće menjati. Cedevita je vrlo ozbiljan tim, sa potpunom logističkom podrškom na svakom nivou, i fenomenalnim uslovima rada, sa mogućnostima poboljšavanja tima kad god je potrebno, što smo već videli. To je sasvim jasan pokazatelj šta im je cilj u ABA ove sezone. Oni imaju evroligaški sastav, uz Zvezdu najjači u ligi. Nama bi dosta pomogao pun Pionir i podrška svih, igračima to puno znači - istakao je Džikić, a prenosi sajt Partizana.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Жика Живац

    11. novembar 2016 | 20:22

    Hehe pokazali smo mi i vama i njima,kako se igra košarka!

  • Vronski

    12. novembar 2016 | 22:36

    He... A kad bi se braca udruzila mozda bi pobedili Zvezdu. Ovako dobise po guzici i franjevci i zagrepcani (a kazu da to nije isto)

  • ☆☆☆

    11. novembar 2016 | 16:23

    Dal su blizu Zvezdi pokazali smo im na početku sezone..A isto i ovim Džikićevim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA