≫ 

Srbija protiv Velsa igra jedan od najvažnijih mečeva u istoriji, a ova 4 se s ponosom seća svaki navijač (VIDEO)

Naravno, tu računamo i nerešen rezultat koji je bio veliki kao pobeda

  • 22

Fudbalska reprezentacija Srbije dugo ispred sebe nije imala meč tolike važnosti kao što je ovaj večeras protiv Velsa od 20.45 minuta.

Reprezentativcima je samo pobeda u glavi i ona bi jednom nogom već izbacila Velšane iz trke za prvo mesto, dok verujemo da bi ''fudbalska Srbija'' potpisala i remi u Kardifu.

- Videćemo kako će se razvijati utakmica. Idemo na pobedu, ali ne mogu da kažem da ću biti nezadovoljan bodom, u zavisnosti kako se bude odvijala utakmica. Ali, u svakom slučaju idemo na pobedu - jasan je Slavoljub Muslin.

Upravo je selektor Srbije jedan od onih koji je istakao da je meč protiv Velsa među najvažnijim u novijoj istoriji, a upravo je istorija na strani Muslina. Odnosno skoro na svim velikim utakmicama gde su reprezentaciju vodili njegovi prethodnici.

Santrač, Boškov, Petković i Antić znaju kako se to radi. Kako se izboriti i pobediti na najvažnijem meču... Vreme je i da im se Slavoljub Muslin priključi, a Telegraf vas podseća na najvažnije utakmice reprezentacije koje su završene u našu korist. Tu računamo i nerešen rezultat koji je bio veliki kao pobeda.

MAĐARSKA - JUGOSLAVIJA 1:7

Printskrin. Youtube Printskrin. Youtube

Prve kvalifikacije posle sankcija završene su slavno za naš nacionalni tim zahvaljujući baražu u kom smo izbacili Mađarsku. Protiv Španije se nije moglo u grupi (mada je Furija imala veliku pomoć sudija tokom istih), ali su zato komšije stradale.

Javnost je s nestrpljenjem čekala gostovanje u Budimpešti ne znajući kakva je Mađarska selekcija. Već posle 30 minuta shvatili smo da idemo dalje. Na semaforu 0:4, do kraja velikih 7:1 za Plave  i plasman na SP u Francuskoj 1998. godine.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CoaraPfk

    12. novembar 2016 | 11:51

    Samo hrabro pa sta bude,bog cuva Srbe!

  • Vozdovac

    12. novembar 2016 | 14:20

    Zalosno je sto svi gledate Vels bio u polufinalu,imaju Bejla i to je to izgubicemo,a Tadic,Mitrovic,Kostic,Matic,sta je sa njima i njihovim formama??

  • Dino

    12. novembar 2016 | 10:42

    Utakmica Srbija BiH je najzlocinackija utakmica u istoriji i nije vas stid spominjati je,to cetnicko divljanje razbijene glave i topovske udare ćemo pamtiti kao i agresiju Srba na Bosnu 1992. godine...stidite se za tu pobjedu da nije bilo divljanja publike nikada ne bi pobijedili...stidite se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA