≫ 

Pešić u životnoj ispovesti otkrio tajni razgovor igrača pred Indijanapolis i kako je Stojaković jednom rečenicom ućutkao sve!

Nekadašnji selektor otvorio dušu...

  • 8

Na sam pomen imena Svetislava Pešića skoro svim ljudima u Srbiji kroz glavu prolete titule prvaka Evrope i sveta koje je popularni Kari osvojio sa tadašnjom Jugoslavijom.

Upravo o tome je doskorašnji trener Bajerna govorio gostujući u emisiji ''Goli život'' na TV Hepi, gde je otkrio neke anegdote pred takmičenje u Indijanapolisu i koji igrač mu je najviše dao na EP i SP.

>>> Kari Pešić podigao nogu na sto usred emisije uživo: Voditelj nije mogao da sakrije osmeh (VIDEO)

Jedna od anegdota ticala se i Predraga Stojakovića koji je samo jednom rečenicom ''ućutkao tadašnje saigrače tokom jednog razgovora''.

- Bili smo na pripremama i završili smo večeru kada sam se popeo u sobu da ostavim stvari i pripremim se na ćaskanje sa saradnicima. Izašao sam na terasu i čujem razgovor reprezentativaca. Oni mene ne vide - počeo je Pešić priču:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Jedan od njih, neću mu pomenuti ime, žali se. ''Ovo nikako ne ide. Ja ne mogu igrati ovakvu Karijevu odbranu. Istrošim se i nema me nigde u napadu''. I drugi košarkaši se slažu s njim. Moram da kažem da to nisu bili oni najbolji, nego prosečni. S njima je uvek najteže.

I dok su se oni domunđavali, jedan od njih se oglasio i rekao Stojakoviću: ''Pa dobro, Peđa! Zašto ti nećeš ništa da kažeš?''. Stojaković ih je samo pogledao i rekao: ''Šta ima da pričamo! Samo jedan put postoji do titule prvaka sveta, a to je Karijev put!''

Zatim se Pešić osvrnuo na Milana Gurovića.

- Gurović je igrač koji je najviše pružio gledajući i EP i SP. Bio je odličan na skoro svim utakmicama - jasan je bio Pešić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ddare

    11. novembar 2016 | 22:39

    Hhaha provalio ga stojakovic da prisluskuje

  • Moje S Ime

    12. novembar 2016 | 09:54

    "Oni dadu kos, a vi skidate gace"

  • Svi Na Sever

    12. novembar 2016 | 09:35

    odlicna emisija posebno onaj deo gde prica o poznanstvu sa djindjic i kako ga je tadic (uz dacica najveci Grobar ikad rodjen) zvao da bude trener nekadasnje zvezde

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA