Obradović besan na konferenciji: Moji igrači misle o Evroligi, fajnal-foru, bla, bla, bla... (VIDEO)

Zanimljive izjave srpskog stručnjaka posle ubedljivog poraza u Španiji

  • 0

Kao što sam kaže, nikada nije doživeo ovako nešto u svojoj profesionalnoj karijeri! A karijera Željka Obradovića je stvarno bogata uspesima...

Trofejni srpski stručnjak je preuzeo krivicu za ubedljiv poraz Fenerbahčea protiv Baskonije (86:52), ali nije propustio priliku da mnogo štošta zameri svojim igračima.

Imao je zanimljivu konferenciju za medije.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Nije mi se često u karijeri dešavalo ovo što sam doživeo protiv Baskonije. Igrali smo jako loše, a moram da priznam da je i Baskonija odigrala odličnu utakmicu. Čestitam im, odigrali su jako dobro, bili veoma agresivni u odbrani i napadu, dobro su nas pročitali - rekao je Obradović, a potom otkrio šta je rekao igračima:

- Rekao sam im vrlo jednostavne stavri. Rekao sam im da žive u prošloj sezoni. Oni su mislima u prošloj sezoni. Svi o nama pričaju drugačije zbog te prošle sezone, govore kako smo „sigurni učesnici F4 turnira“, pričaju o osvajanju Evrolige, bla, bla, bla...Pokušao sam da objasnim mojim igračima da je ovo potpuno drugačija priča i sezona. Sada imate 16 odličnih timova, mogo teških rivala, mnogo putovanja i dosta teških utakmica.

Strane medije posebno je zainteresovalo to ''bla, bla, bla'' koje ne možete često čuti tokom konferencija. Momenat tog detalja možete videti na vidoe ispod od 7.40, dok Žocova konferencija počinje od 5.00 minuta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA