PUTIN GRMI NA REPREZENTATIVCE: Predsednik Rusije izgubio srtpljenje i isprozivao fudbalere!

Predsednik najveće zemlje sveta gubi strpljenje zbog igre nacionalnog tima kako se približava prvenstvo Sveta 2018. godine

  • 6
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Predsednik Rusije Vladimir Putin kritikovao je fudbalsku reprezentaciju zbog loših igara u poslednje vreme. Prvi čovek najveće zemlje sveta je primedbe na račun nacionalnog tima izneo tokom obilaska jedne fabrike, dva dana nakon što je Rusija poražena od Katara sa 2:1 u prijateljskom duelu.

>>> Stadion je bio prazan, a onda su zbog velike sramote poslali autobuse pune navijača na utakmicu sa Rusijom (VIDEO)

- Da budem iskren, već duže vreme nismo videli lepu igru nacionalnog tima - rekao je Putin.

''Zbornjaja'' ima samo jednu pobedu od poslednjih deset utakmica, a sa ovogodišnjeg Evropskog prvenstva je eliminisana bez trijumfa. Posle debakla na EURU,  tadašnji selektor Leonid Sluckij je podneo ostavku, a tu funkciju je preuzeo Stanislav Čerčesov.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ipak, i pored loših igara i rezultata, Rusija je postavila visok cilj pred Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, a to je polufinale Mundijala.

Fudbaleri Rusije će moći da poprave utisak u prijateljskom meču protiv Rumunije u Groznom u utorak. Biće to prva utakmica koju će reprezentacija Rusije igrati u Čečeniji, pošto je Uefa ranije zabranila takmičarske utakmice u toj republici iz bezbednosnih razloga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brk

    12. novembar 2016 | 23:58

    Ovek ne grmi nego kaze ono sto je istina. Sto dalje implicira da čovek prati igru svoje reprezentacije i da je razočaran rezultatima. Kao sto je većina ljudi razočarana igrom našeg nacionalnog tima...

  • branko

    13. novembar 2016 | 02:07

    putine, zovi Antica, da postanes svetski sampion, kad ovi nasi neznaju da cene ozbiljnog selektora

  • MOMO

    13. novembar 2016 | 01:53

    Sve u Sibir na pripreme!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA