DŽIKIĆ GRMEO KAO NIKADA NA KONFERENCIJI: Moji igrači igraju kao devojčice! (VIDEO)

Trener crno-belih bio je izuzetno nezadovoljan igrom svojih igrača, a to je pokazao i posle meča

  • 29

Trener Partizana Aleksandar Džikić bio je izuzetno nezadovoljan na kraju utakmice protiv Cedevite u kojoj je njegov tim poražen, iako je vodio sa 17 razlike. Strateg crno-belih je posle toga je održao izuzetno burnu konferenciju na kojoj je povisio tom i žestoko kritikovao svoje igrače, nazvavši ih devojčicama.

>>> Džikić se svađao sa navijačem posle poraza: Sram te bilo, idi gledaj FMP! (VIDEO)

- Znalo se šta je Cedevita, šta je Partizan. Zna se koliko je razlika u kvalitetu, i to moraju svi da vide, ne mogu ja da mu otvaram oči. To nema nikakve veze sa brojem koš-faulova, koje prave naši igrači koji igraju kao devojčice, a hoće da se tretiraju kao dečaci. Kada igraš protiv ovakvih timova moraš 40 minuta da igras muski, a ne samo u drugoj četvrtini.

- Nisam ja ljut sto su promasili otvorene šuteve, već što su preskakali otvorene šuteve, kad ne zagrade, kad daju koš a primaju ga odmah u kontri. Nije ti jasno šta se desilo? Pa nisi uradio domaći zadatak. Igraš protiv ekipe kvalitetnije na svakoj poziciji. Desilo se to šta se desilo sa njihovim trenerom, sudije su promenile kriterijum. Oni se se prilagodili na to, mi nismo. To se desilo. Ali to nikako nije opravdanje za nezagrađene šuteve, za neodgovorne koš faulove - grmeo je Džikić.

Takođe je pecnuo i Stefana Birčevića, koji tokom svog izlaganja nije pomenuo preko koga su košarkaši Cedevite u poslednjim napadima išli, ističući da tu nije blo samokritike. U nekoliko navrata je i povisio ton, a imao je i dijalog sa novinarom koji je postavio pitanje.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đenka 1989

    13. novembar 2016 | 09:24

    Sa vama uvek neka komedija

  • Rale

    13. novembar 2016 | 07:11

    Čemu drama kad se sastaju dva hrvarska kluba ovog puta u BGD.

  • Звездa €^®®¥¥£©

    13. novembar 2016 | 08:01

    Шта, а навијачи вам бољи као?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA