Grci užasno provocirali Bosance: Nož, žica, Srebrenica u Atini (FOTO)

Vrlo ružne scene na tribinama "Karaiskakisa" obeležile meč Grčke i BiH

  • 36

Svega i svačega bilo je na utakmici Grčke i Bosne i Hercegovine na atinskom "Karaiskakisu", na kraju završene rezultatom 1:1.

>>> KRŠ I LOM U PIREJU: Bosanci bakljama napali Grke posle sjajnog Pjanićevog gola, Džeko molio navijače da se smire! (FOTO) (VIDEO)

Meč će, ipak, ostati upamćen po neredima navijača pre i za vreme utakmice, ali i po "varničenju" na samom terenu gde su pravi "rat" vodili fudbaleri dva tima.

Međutim, ništa, barem nama, nije privuklo veću pažnju od transparenta koji su istakli grčki navijači, svima nama dobro poznat i neprijatan do srži: "Nož, žica, Srebrenica".

Zloslutna poruka "osvanula" je tokom prvog poluvremena, iza gola koji je branio Asmir Begović i nema sumnje da će UEFA i taj detalj uzeti u obzir kada bude sankcionisala Grčki fudbalski savez za sve propuste koji su obeležili meč u Atini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cudno?

    14. novembar 2016 | 02:20

    Sto bosanci nkste kometarisali kad su braca hrvati i sipci srbe na vrbe. Smeta? E smetace vam .. jer u zenicu nece biti sami grci. Zapamti. 5000 iz republike srpske dolazi srba.

  • Dj.dju

    14. novembar 2016 | 07:09

    Neka Grci spuste dron u Zenicu sa natpisom Kosovo je Srbija...i dobice legalno 3 boda

  • Srpski Tesla

    14. novembar 2016 | 01:43

    Svaka im čast ko god da je raširio taj transparent.Kad se po stadionima u Bosni, Hrvatskoj i Albaniji svo „navijanje" svodi na „ubij Srbina" onda nikom ništa.Sad je ovo skandal.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA