Džikić se obratio Grobarima dva dana posle svađe i nervoze u Pioniru!

Trener crno-belih pozvao je navijače da u većem broju podrže ekipu protiv Šarlroe u FIBA Ligi šampiona

  • 11

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić pozvao je navijače da ispune dvoranu Aleksandar Nikolić protiv Šarlroe i pomognu ekipi da upiše četvrtu pobedu u FIBA Ligi šampiona. Prethodna utakmica donela je mnogo bure i nervoze po završetku meča.

Džikić je kod ulaska u tunel ušao u raspravu sa jednim navijačem koji ga je kritkovao, da bi posle i na konferenciji bio izuzetno nervozan, pa je isprozivao i igrače.

>>> Džikić se svađao sa navijačem posle poraza: Sram te bilo, idi gledaj FMP! (VIDEO)

>>> DŽIKIĆ GRMEO KAO NIKADA NA KONFERENCIJI: Moji igrači igraju kao devojčice! (VIDEO)

- Šarlroa je ekipa sastavljena od igrača dobrih fizičkih sposobnosti, koji pokušavaju da igraju dosta brzo, imaju puno slobode u igri. Imaju veliki broj stranaca, predvode ih iskusni Bouman i Ričardson. Moramo da igramo sa istom energijom kao i oni, da pokušamo da nametnemo ritam. Nadamo se što boljoj poseti - rekao je Džikić za sajt kluba.

Kapiten Novica Veličković, koji je u dosadašnjem toku tog takmičenja zbog povreda propustio dva meča, upozorava da neće biti lako protiv Belgijanaca.

- Imaju dosta Amerikanaca i igraju drugačiju košarku, na kakvu mi sa ovih prostora nismo navikli. Ne smemo nikog da potcenimo, niti da se opustimo. Važna utakmica je pred nama, igramo pred svojom publikom kojoj želimo da pružimo jednu dobru utakmicu - izjavio je Veličković.

Utakmica 5. kola E grupe FIBA Lige šampiona između Partizana i Šarlroe igra se sutra od 20 časova.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZOKS

    14. novembar 2016 | 16:46

    Lepo reče gosn. Džile :,, ... U mojoj ekipi igraju DEVOJČICE " ! Hahahahahahahaha...

  • nscz

    14. novembar 2016 | 18:53

    Doboljno je samo reci Nebojsa Covic

  • Звездa €^®®¥¥£©

    14. novembar 2016 | 14:05

    Баш ме насмеја Новица. Кога бре ви да потцените? Вас потцењују, па ту и тамо победите неког. А Џиле не треба да се нервира. Јер сем Хечера има у тиму "бабе", па кад се он умори, падне у форми, тек ће да их "дељу". А тек ће онда навијачи да му лупају "пацке". А има да ми буде криво...хахаха

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA