Saigrač nokautirao Ronalda na treningu: Sad si to uradio i nikad više!

Portugalac je dva puta izradio saigrača na treningu, a treći put mu ovaj nije oprostio već ga je poslao na zemlju

  • 3

Ako ste mislili da se Kristijano Ronaldo ponaša ovako zato što je fudbalska zvezda i ima mnogo para, prevarili ste se. To je njegov karakter, zbog kojeg je bio nokautiran jednom.

>>> Ronaldo u boksericama raspalio maštu devojaka (VIDEO)

Desilo se to još dok je Ronaldo igrao svoju debitantsku i jedinu sezonu u Sportingu iz Lisabona, gde je igrao i Irac Fil Bab. On je ispričao kako ga je Portugalac jednom ponizio na treningu pa je morao da ga udari.

-Ronaldo je tada bio mršavi tinejdžer, bili smo na treningu i igrali smo vežbu napad protiv odbrane. I taj mali klinac se zajebavao samnom. Prešao me je jednom, dva puta tri puta - kazao je Bab i nastavio

- Sledeći put je krenuo ka meni, korak u jednu stranu, koraku u drugu i dodao je loptu pored mene i krenuo da protrči. Dočekao sam ga na podlakticu i nokautirao.

- On leži na zemlji i gleda me zbunjeno, a ja mu kažem "Nemoj da sto uradio nikad više" Svi igrači na treningu su zaćutali - objasnio je Fil Bab.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA