≫ 

Zvezda odredila cene karata za duel sa Armanijem!

Akciji "SVI U ARENU" već su se priključile mnogobrojne poznate ličnosti kojima je crveno-bela boja pri srcu: Nemanja Nedović, Nikola Vučević, Ivana Maksimović, Nikola Rađen, glumac Aleksandar Radojičić, muzičar Nikola Demonja - saopštili su iz Crvene zvezde.

  • 11

Karte za utakmicu 8.kola Evrolige između Crvene zvezde mts i Emporio Armanija iz Milana, prodavaće se od utorka u 10 časova u svim poslovnicama Eventima, i putem "online" prodaje.

>>> Najjači sportski utorak nas čeka! Evo zašto morate da skupite društvo pred TV-om!

Dan kasnije i košarkaši Crvene zvezde vratiće se sa jednonedeljnog "putešestvija" po Evropi od preko 9000 kilometara, koje je zahtevalo ogromne i ekstremne napore celokupne ekspedicije crveno-belih, koja je u dramatičnoj završnici poražena u evroligaškoj utakmici u Kazanju, i zabeležila ubedljivu pobedu u meču 9.kola ABA lige protiv Cibone u Zagrebu.

>>> Zvezda je trebalo da dovede najboljeg igrača Evrope, ali JEDAN koš je sprečio transfer veka i promenio istoriju crveno-belih! (VIDEO)

- Zato, KK Crvena zvezda mts još jednom poziva sve pristalice kluba i ljubitelje košarke da dođu u četvrtak u "Kombank Arenu" i ispune je do poslednjeg mesta - DA POZDRAVE ŠAMPIONE: da podrže ove momke, trenera Dejana Radonjića, da podrže Crvenu zvezdu .

- Košarkaši Crvene zvezde mts uspehe u Evroligi, postizali su u velikoj meri i zahvaljujući podršci sa tribina kojom malo koji klub u Evropi može da se pohvali. Zato, više nije važno ko dolazi u goste Crvenoj zvezdi - Armani, Real, Fenerbahče, Barselona, CSKA...već je važno da igra Crvena zvezda - navodi se u saopštenju kluba.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- I ove sezone, pune tribine i kupljena karta za ovakve predstave na najdirektniji mogući pomaže da KK Crvena zvezda mts nastavi da sprovodi ono što radi već godinama - a to je stabilnost i mogućnost da se klub i ove sezone u Evroligi bori sa timovima koji su po svojim finansijskim mogućnostima daleko ispred KK Crvena zvezda mts.

Akcija KK Crvena zvezda mts "Zvona zvone...da pozdrave šampione" upravo je iz tog razloga imala, i do početka utakmice ima, za cilj da animira crveno-belu milionsku armiju da ponovo pokažemo po ko zna koji put ko smo i šta je Crvena zvezda. Zato su se ovoj akciji "SVI U ARENU" već priključile mnogobrojne ličnosti širom sveta iz javnog života i poznati sportisti kojima je crveno-bela boja pri srcu:

Nemanja Nedović, Nikola Vučević, Ivana Maksimović, Nikola Rađen, glumac Aleksandar Radojičić, muzičar Nikola Demonja - saopštili su iz Crvene zvezde.

Cene karata za utamicu Crvena zvezda mts - Emporo Armani su ostale nepromenjene:

TRIBINA A - (NIVO 200) 1.000,00 dinara

TRIBINA B - (NIVO 200) 1.000,00 dinara

TRIBINA C - (NIVO 200) 1.000,00 dinara

TRIBINA D - (NIVO 200) 1.000,00 dinara

TRIBINA - (NIVO 400) 500,00 dinara

PARTER B - (NIVO 200) 900,00 dinara

PARTER 4 - (NIVO 200) 900,00 dinara

LOŽA JUG (sezonske lože sve) - (NIVO 200) 1.400,00 dinara

LOŽA SEVER - (NIVO 200) 1.400,00 dinara

POČASNO MESTO - (NIVO 100) 10.000,00 dinara

POČASNO MESTO - BOČNO - (NIVO 100) 5.000,00

SKYBOX - (NIVO 300) 5.000,00

Meč Crvena zvezda mts - Emporio Armani u četvrtak počinje u 19 časova, kapije "Kombank Arene" biće otvorene u 16.30 uz detaljne kontrole i preglede na tri ulaza (Sever, Istok i Zapad).

I ovom prilikom ulaz JUG će zbog nephodnih radova biti zatvoren. Za ovaj meč važe posebni bezbednosni protokoli, pa apelujemo da se u dvoranu ne unose plastični upaljači, kovani novac i sitna kozmetika jer je KK Crvena zvezda mts kažnjen sa 3500 eura kao poslednje upozorenje zbog bacanja upaljača i plastične flašice ka terenu u utakmici sa Baskoniom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA