Mari neće lako prepustiti tron Novaku, Čilić rutinski pao u Londonu!

Britanac pred svojom publikom dobro startovao

  • 17

Najbolji teniser sveta Endi Mari odlično je odigrao na startu završnog turnira u Londonu, gde je Marina Čilića nadigrao sa 6:3, 6:2.

Mari je kontrolisao meč od početka i Čiliću nije dozvolio ni tračak nade za preokret, pred susret sa ozbiljnijim protivnikom, Stanom Vavrinkom. Švajcarac je na startu izgubio od Keija Nišikorija i imaće veliku želju da to anulira protiv Marija, dok će se Čilić sastati sa Japancem i krenuti na sve ili ništa.

Mari ima težak zadatak da odbrani prvo mesto, ima 11.185 bodova, ispred Novaka Đokovića koji je drugi sa 10.780 bodova. Novak je u drugoj grupi i ima trijumf nad Dominikom Timom iz prvog kola, dok se u utorak od 21.00 sastaje sa Milošem Raonićem. U drugom duelu, sastaju se u 15 časova Dominik Tim i Gael Monfis, koji su bez pobede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suncica

    15. novembar 2016 | 07:39

    Ko ce biti No1 pita se Nole,a Marej je uz pomoc lazljivog Raonica tu gde je sada.No,bilo ,pa proslo!Napred Nole,napred veliki covece....

  • Lela

    15. novembar 2016 | 07:58

    Čilić nije pobijedio Novaka zato što je igrao tako dobro veċ zatošto je Nole igrao tako loše.

  • Lili

    15. novembar 2016 | 10:53

    Novak je osvojio Sve sto se moglo osvojiti, dokazao je kakav je, prvo covek koji ima veliko srce i dusu, kao sportista, tako da sta god da uradi nece umanjiti njegovu velicinu♡♥♡

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA