Muta ostaje u Kragujevcu

Sadašnji trener košarkaša Radničkog želi stabilnu situaciju, a onda ga neće interesovati ponude stranih, ali ni evroligaških klubova

  • 0

Dok igrački pogon Košarkaškog kluba Radnički koristi slobodne dane, uprava uveliko obavlja sve potrebno za neometan početak priprema za novu sezonu. Ključni momenat u ovim danima bez dileme je pitanje šefa stručnog štaba.

Temeljno rešenje gotovo da je izdefinisano na današnjem sastanku u Beogradu kojem su prisustvovali gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović sa najbližim saradnicima, počasni predsednik Kluba Mlađan Dinkić, predsednik KK Radnički Ivan Grujin, direktor Aleksandar Mitrović i šef stručnog štaba Miroslav Muta Nikolić.

Neposredno nakon današnjeg susreta, Nikolić je poručio da je dobio uveravanja da sledi stvaranje uslova za stabilan rad u Radničkom, a sve bi trebalo da bude precizno definisano već za sedam dana. Odmah potom, spreman je da rešava sva pitanja koja se tiču njegove direktne odgovornosti, a tu je prioritet prioriteta - sastav Radničkog za narednu sezonu.

- Imali smo preliminarni razgovor o kragujevačkoj košarci u naredne četiri godine. Čelnici Kragujevca iskazali su želju da se nastavi sa razvojem kragujevačke košarke. Ponuđeno mi je da ostanem šef struke Radničkog. Ovaj klub je moja profesionalna ambicija i želja, sportski motivi me vežu za Kragujevac i nadomak smo konačnog dogovora za nastavak saradnje, i to dugogodišnje. Posle ovakvog dogovora, mogu da me traže i evroligaši, ja ostajem veran Radničkom i Kragujevcu - rekao je između ostalog na zvaničnom sajtu kluba Miroslav Nikolić.

(kkradnicki.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA