Baloteli priznao: Mihajlović je bio u pravu...

Napadač Nice svestan da je isključivo njegova krivica što nije uspeo u drugom boravku u Milanu kod srpskog trenera

  • 0

Mario Baloteli "restartovao" je karijeru dolaskom u Nicu i za sada mu ide savršeno u ekipi koja je, na iznenađenje mnogih, lider francuskog prvenstva.

Sem toga što je najavio da će "kupiti helikopter i nadleteti Nicu", ako taj klub bude šampion, Baloteli je otkrio i još neke manje poznate detalje njegove karijere u razgovoru za italijanske medije koji su ga dočekali u Milanu, gde prijateljski meč igraju Italija i Nemačka.

Ekscentrični napadač je ispričao kako je malo nedostajalo da završi u Juventusu pre nekoliko godina.

- Pre nego što sam prešao u Milan, trebalo je da dođem u Juve, ali pojavili su se neki problemi i transfer nije realizovan.

U Balotelijevom podsećanju na te dane osvrnuo se i na reči Siniše Mihajlovića koji je, kako kaže, na pravi način onjasnio zbog je čega njegov drugi boravak u Milanu (po povratku iz Liverpula) bio potpuni debakl.

- Siniša Mihajlović je bio u pravu kada je rekao da zbog lošeg fizičkog stanja nisam uspeo u Milanu drugi put - priznao je golgeter koji je u to vreme uglavnom "grejao klupu" kod srpskog trenera.

Baloteli je dodao i to da voli Napoli i Napolitance, ali da mu skoriji povratak u Italiju "nije u planu".

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA