≫ 

Katastrofa! Ovako je Radonjić video igru Zvezde u trećoj četvrtini (VIDEO)

Trener crveno-belih zadovoljan jer je tim pokazao reakciju posle 32 primljena poena u najkritičnijem periodu

  • 11

Košarkaši Crvene zvezde konačno su, posle dva nesrećna poraza u neizvesnim završnicama (Darušafaka, Uniks), u jednom dramatičnom finišu izašli kao pobednici.

>>> Pogledajte atomsku odbranu Lazića koja je Zvezdi donela pobedu u Bambergu (VIDEO)

Zahvaljujući spretnošću Dženkinsa u napadu i čeličnoj odbrani Lazića, crveno-beli su najpre preokrenuli, a potom i sačuvali minimalnu prednost za pobedu nad Bambergom i 3/4 u Evroligi, pred novi meč koji sleduje već za dva dana u Beogradu sa Armanijem.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić je, razumljivo, bio presrećan epilogom utakmice u Nemačkoj, svestan da su njegovi momci uspeli da posle 32 primljena poena u trećoj četvrtini, odgovore na pravi način.

- Ovo je veliki uspeh za nas. Igrali smo veoma dobro u odbrani u prvom poluvremenu i postizali lake poene u tranziciji. U nastavku, očekivao sam jači pristup Bamberga, i baš tako su i odigrali. Bili su odlični u trećoj četvrtini, a isto tako mi smo u tom periodu bili katastrofalni u odbrani. Posle toga smo se ipak pregrupisali u oba pravca, i na kraju, jedna dobro odigrana odbrana donela nam je uspeh.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GdK

    15. novembar 2016 | 23:37

    Bravo radonja, KATASTROFA je prava rec, DV i KKP su isti taj Bamberg odjavljivali iz kosarkaske price sa 20-30 razlike i to sa BUDZETOM za 2/3 MANJIM .!. XXAAXXAA .!. Jade ste milove i Todoriceve, IDEA I VOLI VASSS SE ODRICUUU .!. XXAAXXAA .!.

  • GdK

    15. novembar 2016 | 23:36

    Bravo radonja, KATASTROFA je prava rec, DV i KKP su isti taj Bamberg odjavljivali iz kosarkaske price sa 20-30 razlike i to sa BUDZETOM za 2/3 MANJIM .!. XXAAXXAA .!.

  • Жика Живац

    16. novembar 2016 | 00:07

    Radonja mađijo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA