Prekinut meč u Argentini zbog dojave o bombi!

Navijači Gimnazije iz La Plate ponovo u centru incidentnih dešavanja

  • 0

Zbog dojave o postavljenoj bombi drugo poluvreme meča druge argentinske lige između Gimnazije iz La Plate i Fero Karila nije ni počelo već je meč prekinut, a navijačima je naređeno da napuste stadion.

Susret ekipa iz druge lige imao je neočekivana dešavanja, a po svemu sudeći još jedan ispad navijačkih grupa u Argentini imaće mnogo strožije posledice jer se vest kasno večeras prenela brzinom munje širom zemlje.

Gimnazija, dugogodišnji drugoligaš, prošle sezone zajedno sa River Plejtom ispala je iz društva najboljih, a umesto da se bori za ekspresan povratak u elitu, tim iz La Plate je pre nekoliko kola izgubio šansu za visokim plasmanom, pa su najverovatnije najvatrenije pristalice pokušale incidentom da skrenu pažnju na sebe zbog razočarenja igrom njihovog kluba.

Zanimljivo, navijači Gimnazije su pre skoro deceniju bili pod lupom, jer su na poluvremenu meča svog kluba i Boke Juniors tražili od igrača da izgube od tima iz prestonice, kako Gimnazijin gradski rival Estudijantes ne bi osvojio titulu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA