≫ 

Navijačima Zvezde će imponovati šta je Mačvan rekao o njima pred meč u Areni!

Srpski reprezentativac ističe da je mentalna priprema najbitnija za duel protiv Zvezde, za koju kaže da ima najbolje navijače u Evropi

  • 27

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 19 časova dočekuju Armani iz Milana u Areni, a na konferenciji pred meč sa crveno-belima govorili sut trener Jasmin Repeša i srpski reprezentativac Milan Mačvan.

>>> Njegov gest je nedavno ostavio Grobare bez teksta, a sada mu je Partizan uzvratio na sjajan način!

On je svojevremeno bio na meti navijača Zvezde kada je igrao u Partizanu, zbog čega su Delije pevale uvredljive pesme na njegov račun. Mačvan ih je ipak pohvalio i nazvao ''najboljim navijačima u Evropi''.

- Ključ je u mentalnom pristupu utakmici. Moramo da uđemo jako u meč i da ostanemo fokusirani sve vreme. To je jedini način da dobijete utakmicu pred najvatrenijim navijačima u Evropi. Zvezda ima najbolju odbranu u Evroligi, a mi najbolji napad. Spremni smo, a mentalni aspekt će biti presudan - rekao je Mačvan.

>>> Neispričana priča Mačvana: Partizan mu nudio VELIKI novac da dođe, on prihvatio pola, ali da dovedu još jednog igrača!

Svestan je i hrvatski trener Jasmin Repeša u kakvoj će atmosferi igrati njihov tim.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Čeka nas duel sa ekipom koja igra najbolju odbranu u Evroligi i to u jako teškom okruženju. Potrebno je da budemo mentalno jaki i da zadržimo fokus tokom čitavog meča. Ukoliko uspemo u tome imamo velike šanse da dobijemo utakmicu, u suprotnom, biće jako teško - rekao je Repeša.

Aktuelni šampion Italije posle sedam odigranih utakmica u Evroligi ima skor 4-3, dok Crvena zvezda ima jednu pobedu manje. Ekipa Olimpije iz Milana večeras sleće u Beograd i pravo sa aerodroma "Nikola Tesla" ide u hotel "Kraun Plaza" pošto neće biti vremena da bude odrađen večernji trening.

Utakmica osmog kola Evrolige između Crvene zvezde i EA7 Olimpije iz Milana na programu je u četvrtak, 17. novembra od 19 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sokara

    16. novembar 2016 | 18:25

    Covek je pre svega Srbin i sportista, naravno clan reprezentacije koju svi bodrimo i volimo..."neprijatelji" ttrebamo biti na terenu, van njega ljudi i postovati se...

  • Eric

    16. novembar 2016 | 22:34

    Nisam ga voleo, ali je pre par godina uplatio miskim 20 hiljada evra za lecenje nekog deteta, posle cega me je bilo malo sramota... Svaka cast!

  • Milan

    16. novembar 2016 | 18:47

    Ne treba vredjati nase igrace za bilo koji strani klub da igraju i u bilo kom nasem klubu da su igrali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA