KAKO SAM UTIŠAO LONDON: Dule Savić opisao golčinu protiv Arsenala koja se ne zaboravlja! (VIDEO)

Legendarni centarfor se prisetio čuvenog pogotka sa Hajberija iu 1978. godine, a pričao je i o mnogim drugim interesantnim detaljima iz karijere

  • 1
Printskrin: Youtube/Crvena zvezda Printskrin: Youtube/Crvena zvezda

''A u Londonu - muk''! Ova rečenica često izgovara posle čuvene scene iz domaćeg filma Munje, gde je jednu sporednu ulogu imao i Dušan Savić, legendrni centarfor Crvene zvezde.

On je u intervjuu za Zvezda TV evocirao mnoge uspomene iz svoje karijere, a jedna od njih bila je upravo gol protiv Arsenala.

>>> Dok je imao seks sa devojkom, momak skandirao ''Dule Savić'', a drugar sve snimao! (VIDEO)

- Pamtim jer ga ima na televiziji i mogu da ga vidim na ovim čudima tehnike. Svi me pitaju šta sam mislio i kako sam se osećao. Pa ništa nisam mislio. Imali smo da igramo još dva - tri minuta. Date gol i odmah na centar. Kada se nastavi utakmica nema razmišljanja o tom golu. Ja sam ga zaboravio istog trenutka.

- Ne mogu sada da vratim scenu kako sam se osetio. Bio sam presrećan naravno. Prošlo je to sada, ne može čovek fizički da oseti sada. Ali sećam se cele akcije. Nisu mogli dva minuta pipnuli lopu i stalno smo išli napred. Met Bezbi je rekao da je to najengleskiji gol koji je viđen na Hajberiju i to mi je baš imponovalo - prisetio se Dule Savić.

Savić je o čuvenom golu na Hajberiju pričao na samom startu emisije, a zatim je pričao i o ostalim zanimljivostima iz svoje karijere:

Pogledajte i njegov gol Arsenalu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA