Zašto je Raduljica ovako reagovao kada je na aerodromu čuo pitanje o Zvezdi? (VIDEO)

Srpski centar u dobrom raspoloženju doputovao u Beograd pred duel sa crveno-belima u 8. kolu Evrolige

  • 9

Crvena zvezda od 19 časova u Areni igra meč 8. kola Evrolige protiv Armanija, koji u svojim redovima ima dva srpska reprezentativca - Milana Mačvana i Miroslava Raduljicu. Upravo oni su bili najinteresantniji medijima u Srbiji, a uz to su i nosili dres večitog rivala crveno-belih.

>>> Navijačima Zvezde će imponovati šta je Mačvan rekao o njima pred meč u Areni!

- Drago mi je što smo u Beogradu i imamo priliku da igramo utakmicu u atmosferi kakva se pravi u"Areni". Imamo sreću ove godine da je ovakav sistem takmičenja i da smo sigurno u Beogradu. Prošle godine smo izgubili, koliko se sećam, a ove se nadam da će biti drugačije. Sada je nova ekipa i neki novi ciljevi.

- Košarkaši Zvezde bili su blizu pobede u nekoliko utakmica, igraju dobro. Posebno odbranu. Očekujem da ćemo se dosta pomučiti, ali nadam se da ćemo pobediti našom napadačkom igrom i da popravimo stvari u odbrani, gde primamo dosta jeftinih koševa. Zvezda ima tim koji nekoliko godina igra zajedno, momci se poznaju, poznajemo ih i mi i verujem da će biti dobra utakmica - rekao je Raduljica.

On će u Areni igrati protiv nekih saigrača iz reprezentacije i ističe da će mu biti drago da igra sa njima u ambijentu kakav se pravi u Areni.

- Uvek se radujem kada vidim moje drugare iz reprezentacije. Drago mi je i što je Mačvan tu sa mnom. Biće dobra utakmica, svi vole da igraju u ovakvom ambijentu i to će se pokazati.

Raduljica je posebno upečatljivu reakciju imao na pitanje novinara da Zvezda igra na mali broj poena, a Armani na veliki.

- Da se nađemo onda negde na sredini, ali malo više da bude za nas - rekao je srpski centar uz šrok osmeh, što možete pogledati u snimku na 1.15:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorac

    17. novembar 2016 | 10:13

    Smije se covjek FMP-u ,drago mu jer je nekad igrao za isti :-D

  • Pojela Maca 16 mil.

    17. novembar 2016 | 09:57

    Sve će doći na svojem. Samo malo strpljenja!!!

  • SAŠA FRANKFURT

    17. novembar 2016 | 13:33

    Crnogorac: smije se Bayernu i Šarlou!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA