Skoro 3 meseca posle Olimpijskih igara, hrvatski košarkaš progovorio o sukobu sa Kalinićem (VIDEO)

Bojan Bogdanović govorio o OI i mečus a Srbijom u četvrtfinalu

  • 11

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović dao je intervju za hrvatske medije u kom je govorio o raznoraznim temama, a jedna od nezaobilaznih bile su Olimpijske igre koje su završene krajem avgusta.

Bez Srbije nije moglo, jer su upravo Orlovi izbacili Hrvatsku u četvrtfinalu.

- Istina je da te utakmice nisu normalne. Mislim, ne da nisu normalne nego da su nekakvog drugačijeg naboja. Nama je prvenstveno bio naboj, jer smo bili u četvrtfinalu Olimpijskih igara gde nismo bili dugi niz godina - rekao je Bogdanović.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Najefikasniji košarkaš na tom meču prisetio se i sukoba sa Nikolom Kalinićem.

- Mislim da je to sve bilo u nekom žaru borbe. Bio sam možda i iznerviran, jer smo izgubili utakmicu. Mislim da je to to i nema više šta da se komentariše - jasan je bio Hrvat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    18. novembar 2016 | 12:17

    Oni moraju da shvate dve stvari.Prvu da se pomire sa tim da protiv Srbije uvek izađu poraženi,da ih namerno maltretiramo neizvesnim završnicama jer nam se može i zabavno je.A drugo da smo mi,Srbija,košarkaška velesila oduvek bili,da smo nastavili tamo gde je Jugoslavija bila a oni ništa.I da shvate tako da smo ipak mi košarkaška lokomotiva bili na ovim prostorima a ne oni kako su umislili.

  • Republika Srpska

    18. novembar 2016 | 12:09

    Kompleksaši! Hoće li se u njihovim glavama rat ikada završiti?

  • Bojane Srbine

    18. novembar 2016 | 13:14

    Zasto je Bojn najbolji kod hrvata..srbin je i genetski mu je kosarka dar od Boga kao i kod svih Srba,,,tako je bio i drazen i stojan vrankovic i Arijan Komazec i Popovic itd..kako neko rece reprezentacija Hrvatske je B selekcija Srbije..zato Bojane budi ponosan sto si Srbin jer to ti je Boziji dar..sve drugo ti je goli kurtonn...kontas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA