MATERACI PROZIVA: Hrvati su tipični Balkanci

Kontroverzni Italijan smatra da Hrvati svakog mogu da pobede, ali i od svakoga da izgube

  • 0

Duel drugog kola između Hrvatske i Italije će verovatno rešiti dilemu o putniku u četvrftinale, pored neprikosnovene Španije. Poslednji put kada su se sastali na velikom takmičenju, "kockasti" su savladali "azure"... Bilo je to u grupi na SP u Japanu i Južnoj Koreji 2002. godine.

Jedan od učesnika tog meča je bio i kontroverzni Marko Materaci, a meč su obeležile čudne sudijske odluke jer su Italijani oštećeni za dva regularna gola.

- Kako se ne bi sećao dvoboja sa Hrvatima na Mondijalu. Ušao sam umesto Neste, namestio gol Pipu, ali nisu nam dali da pobedimo ili bar izjednačimo. Hrvati su na tom SP pokazali ono šta mislim o njima i pre naše međusobne utakmice na ovom EURU: Tipični su Balkanci koji svakoga mogu da pobede, ali i od svakog da izgube - "pecnuo" je Hrvate, popularni "Matriks".

Budući da Hrvati tradicionalno pokušavaju da se distanciraju od Balkana i da se "poevrope", Materaci je rekao stvar koju naši zapadni susedi shvataju skoro kao uvredu...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA