Za vikend će prštati od derbija, koji će biti najspektakularniji? (ANKETA)

Pet vrhunskih utakmica će se odigrati za vikend

  • 3

Predstojeći vikend donosi mnogo spektakularnih derbija u najjačim evropskim ligama, engleskoj, španskoj, italijanskoj i nemačkoj.

Mančester junajted i Arsenal će otvoriti program u subotu od 13.30, istog dana će igrati Borusija i Bajern od 18.30, dok je duel madridskog Atletika i Reala zakazan za 20.45.

Naravno, neće izostati uzbuđenja ni u nedelju od 20.45 jer igraju Milan i Inter. U ranijem terminu od 18.00 biće vruće u Turskoj, tačnije Istanbulu, gde će gradski okršaj imati Fenerbahče i Galatasaraj.

Sve će početi duelom na Old Trafordu, Murinjo i Venger veoma često bacaju otrovne strelice jedan ka drugom, a sada će biti naročito zanimljivo videti Vejna Runija, koji je na udaru javnosti zbog fotografija u alkoholisanom stanju tokom boravka u reprezentaciji. Nažalost, neće svi asovi biti na terenu, Ibrahimović, Valensija i Bejli neće nastupiti, dok Venger ne računa na Kazorlu, Belerina i Mertesakera.

Borusija će dočekati Bajern pred Žutim zidom sa Obamejangom kao udarnom iglom, dok Bavarci neće imat brzonogog Robena na raspoloaganju. Karlo Anćeloti ima zadatak da podigne ritam, jer deli prvo mesto sa Lajpcigom, a veče je rezervisano za reprizu poslednjeg finala Lige šampiona.

Zinedin Zidan na Visente Kalderon dolazi bez Tonija Krosa, Atletiko neće imati problema oko sastava, pa je sve spremno za potpuni spektak, Jorgandžije će sigurno biti željne osvete. Milan i Inter sastaće se 217. put, roso-neri su treći i u usponu, dok Inter igra po sistemu toplo-hladno i već dugi niz godina razočarava navijače.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • realno

    18. novembar 2016 | 18:15

    Arsenal - Mančester će biti najinteresantniji zbog Mourinha i Wengera...Real-Atletico najkvalitetniji...Borussia-Bayern će biti najbolji zato što će biti 5+ ili 6+...A Inter-Milan antipropaganda fudbala...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA