≫ 

Jokić ušao u seriju: Srbin ponovo dvocifren u pobedi Denvera! (VIDEO)

Srpski centar je ponovo bio dvocifren i dao je doprinos pobedi Denvera nad Jutom

  • 0

Pobeda Denvera uz solidnu partiju Jokića, novi tripl-dabl Rasela Vestbruka, koji nije pomogao Oklahomi, infarkt završnica u Sakramentu i 40 poena Džimija Batlera u trijumfu Čikaga nad Lejkersima obeležili su noć između nedelje i ponedeljka u NBA ligi.

>>> Šokantna izjava Jokićevog trenera, nakon što je Srbinu malo falilo da upiše dabl-dabl!

Denver je došao do pete pobede ove sezone iz 13 utakmica, pošto je savladao Jutu na svom terenu sa 105:91, a dobru partiju pružio je i srpski reprezentativac Nikola Jokić. On je zabeležio 12 poena za 21 minut na parketu. Imao je solidan šut iz igre (5 od 8), a upisao je i 5 skokova i 4 asistencije i jednu blokadu.

Ono što raduje jeste da Jokić ulazi u formu i počinje da pruža partije na kakve je navikao ljubitelje NBA lige prošle sezone, kada je bio jedan od najboljih rukija sezone. Ove sezone ima mnogo jaču konkurenciju, pošto je i Jusuf Nurkić počeo sjajno da igra. To je bio slučaj i protiv Jute, gde je upisao 16 poena i imao 11 skokova.

Pogledajte i sve poene Jokića:

Rasel Vestbruk je ostvario novi tripl-dabl (30 poena, 15 asistencija i 11 skokova), ali to nije pomoglo Oklahomi u duelu protiv Indijane, koja je bila oslabljena neigranjem svog najboljeg igrača Pola Džordža. Klub iz Indijanapolisa je slavio na gostovanju u Tanderima, a do pobede ih je predvodio Džef Tig sa 30 poena i 9 asistencija.

Bivši igrač Partizana Žofri Lovernj je u redovima Tandera uisao 7 poena za 26 minuta na parketu.

Prava ludnica viđena je u Sakramentu, gde su Kigsi slavili sa 102:99 protiv Toronta, gde je viđena kontroverzna završnica, kada je Terens Ros pogodio trojku za produžetak, ali je posle pregledavanja snimka ustanovljeno da je Kazins dotakao loptu tokom ubacivanja iz igre, pa je vreme trebalo ranije da počne. U ponovljenom pokušaju nije uspeo da uputi šut na vreme i Sakramento je odneo pobedu.

Džimi Batler je pružio ffantastičnu partiju i sa 40 poena doneo je pobedu Čikagu protiv Lejkersa. Solidan je bio i Nikola Mirotić sa 15 poena i 15 skokova, d0k se kod Lejkersa istakao Lu Vilijams sa 25 poena.

Rezultati:

Njujork - Atlanta 104:94

Bruklin - Portland 109:129

Oklahoma - Indijana 111:115

Sakramento - Toronto 102:99

Denver - Juta 105:91

LA Lejkers - Čikago 118:110

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA