≫ 

Razvaljeni od alkohola, pa ko kome utera: Najluđi fudbal na svetu igraju Norvežani! (VIDEO)

Jedno od pravila glasi da se gol poništava ako strelac ima manje od jednog promila u krvi

  • 1

Do sada je važilo: pijani navijači i "strejt" igrači. Ali, ako pitate stanovnike norveškog grada Humornieua, njima je bliska i obrnuta varijanta, a to je, pretpostavljate, veoma zanimljiv prizor. 

Dole, na terenu, zvezde su pijani igrači i to ne pijani od jednog, dva piva, već ozbiljno "nacvrcani". Dajte im još loptu i zabava je zagarantovana.

Upravo tako se, ponekad, zabavljaju stanovnici pomenutog grada u hladnim i tmurnim zimskim danima.

Pravila su jednostavna: Pre utakmice organizuje se žurka i ispijanje žestine. Ubrzo, svi postaju toliko pijani da jedva stoje i to je trenutak kada izlaze na teren.

I još pravila: Ako igrač koji je postigao gol ima manje od jednog promila alkohola u krvi (što se meri na licu mesta), gol se poništava, a ako se i desi takav slučaj, strelac gola je u obavezi da u sebe unese dodatnu dozu alkohola, da bi meč bio regularan.

Naravno, najbolje je bilo onima koji su sa tribina posmatrali ovu ludoriju Norvežana. Dok su se oni zabavljali, na terenu je bilo raznih situacija: jedni su povraćali, drugi se valjali po terenu, treći pokušavali da šutnu loptu...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johan

    22. novembar 2016 | 15:47

    Ovo nije zdravo za srce,ni mi nismo ništa bolji ali se uglavnom nabokališemo posle utakmice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA