Sale Đorđević prokomentarisao žreb za Eurobasket: Svi znamo koji je bitan faktor na putu do završnice!

Selektor ističe da je bitno zauzeti dobru poziciju pred eliminacione utakmice, jer zna da su ''ukrštanja'' važan faktor na putu do same završnice, što je cilj reprezentacije Srbije

  • 1

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević izjavio je da je žreb grupa samo jedan od detalja koji ne odlučuje mnogo toga i da on i njegov stručni štab šampionat Evrope sagledavaju u celini, jer se potencijalni protivnici nalaze u svim grupama.

>>> Žreb za Eurobasket! Srbija u grupi sa Turskom i Rusijom, ukrštamo sa Hrvatima!

Žrebom u Istanbulu danas je određeno da će Srbija na prvenstvu naredne godine igrati u D grupi sa selekcijama domaćina Turske, Rusije, Letonije, Belgije i Velike Britanije.

- Imamo zacrtan put i znamo šta nas čeka. Treba se dobro pripremiti za takmičenje, odigrati dobro od početka i zauzeti što bolju poziciju pred eliminacione utakmice, jer dobro znamo da su ''ukrštanja'' često veoma važan faktor kada je u pitanju put do same završnice - rekao je selektor Srbije za sajt KSS-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    22. novembar 2016 | 19:45

    Sad i sa Bobijem i Bjelicom ako budemo pojačani mislim da smo glavni favoriti uz Francuze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA