≫ 

Srbi deo istorijske ludnice u Dortmundu, Ronaldo nije hteo da slavi, Mažić bez greške u najdosadnijem meču! (VIDEO)

Groznica Lige šampiona se nastavila u spektakularnom stilu, sa 12 golova u Dortmundu

  • 12

Istorijsko veče za Ligu šampiona u Dortmundu! Borusija je sa 8:4 pobedila Legiju u najefikasnijem meču ovog takmičenja, u kom je prvih sedam golova postignuto u rekordnom roku od 22 minuta.  Milorad Mažić bio je arbitar na meču Kopenhagen - Porto i nije imao težak zadatak (0:0), dok Kristijano Ronaldo nije želeo da sa Realom slavi 2:1 protiv Sportinga u Lisabonu. Vizu za drugu fazu su do sada obezbedili Monako, Dortmund, Real, Lester i Juventus, dok su bez ikakve nade Dinamo Zagreb, Briž, Legija, Sporting i CSKA.

Liga šampiona, utorak:

Grupa E

CSKA - Bajer 1:1

Monako - Totenhem 2:1

Tabela: Monako 11, Bajer 7, Totenhem 4, CSKA 3

Grupa F

Borusija - Legija 8:4

Sporting - Real 1:2

Tabela: Dortmund 13, Real 11, Sporting 3, Legija 1

Grupa G

Kopenhagen - Porto 0:0

Lester - Briž 2:1

Tabela: Lester 13, Porto 8, Kopenhagen 6, Briž 0

Grupa H

Dinamo - Lion 0:1

Sevilja - Juventus 1:3

Tabela: Juventus 11, Sevilja 10, Lion 7, Dinamo 0

>>>GOLČINA MALO POZNATOG SRBINA UTIŠALA DORTMUND: Posle ove majstorije spoljnom dobro ćete ga zapamtiti (VIDEO)

>>>Povredio se Geret Bejl! (FOTO)

Nestvaran meč odigrale su ekipe Borusije i Legije, u kojoj su Srbi imali zasluge za sva četiri gola! Švajcarski Srbin Prijović postigao je prva dva, Radović je asistirao dva puta, a drugi je bio za našeg "Mađara" Nikolića, koji je odlično reagovao u 83. minutu duela. Dominirao je Rojs sa het-trikom, a Paslak je postao najmlađi Nemac strelac u Ligi šampiona sa nepunih 19 godina. Sa 12 golova, oboren je rekord utakmice Monako - Deportivo iz 2003. sa 8:3 na kraju.

Milorad Mažić dobro je obavio posao na jedinom meču na kom nije bilo golova, između Kopenhagena i Porta, a u domaćoj ekipi nije se istakao starter Andrija Pavlović. Dinamo se na standardno praznom Maksimiru nije obrukao sa 0:1 protiv Liona, dok Kristijano Ronaldo nije želeo da slavi pobedu od  2:1 protiv Sportinga na gostovanju. Dugo se držalo vođstvo Madriđana, od 29. minuta do 80. kada je Koentrao komično napravio penal igrajući rukom, ali se to nije osvetilo Realu, Benzema je pred kraj bacio saigrače u trans, sve osim Kristijana, koji je mirno otišao do centra ne želeći da likuje protiv kluba koji ga je lansirao u fudbalski svet.

Lester je nastavio da dominira i obezbedio je prvo mesto kolo pre kraja, a Juventus je režirao veliki preokret u Sevilji, pošto je iskoristio i igrača više od 36. minuta, kada je nesmotreni Vaskez dobio drugi žuti karton. Bonući je presudio u 84. minutu, a Mandžukić je stavio tačku na meč. Totenhem je u najgoroj situaciji jer je pred ispadanjem i zavisi od meča Monako - Bajer u poslednjem kolu. Ako Francuzi i Nemci remiziraju, neće Pevcima vredeti pobeda nad CSKA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eeeerrr

    22. novembar 2016 | 22:46

    Odlicno kolo LS,niko kao Dortmund uvijek poseban...

  • Navijac

    22. novembar 2016 | 23:52

    Napred Bvb do pobede bre!Mada svaka cast nasim Srbima na golovima!

  • Eee

    22. novembar 2016 | 21:53

    Ovaj crni Lijon ne moze protiv Dinama pa,protiv koga onda moze...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA