Fudbaler Novog Pazara nestao posle meča sa Partizanom!

Poslednji put je viđen kada je napuštao teren u Humskoj

  • 4

Anid Travančić je nestao, niko u Novom Pazaru nema pojma gde se fudbaler nalazi posle gostovanja Partizanu neposredno pre reprezentativne pauze.

Vezista koji je 2013. godine bio na probi u Crvenoj zvezdi igrao je sjajno u plavo-belom dresu, ali je njegov odlazak očigledno povezan sa sukobom sa tadašnjim trenerom Zoranom Govedaricom.

Podetimo, posle tog meča Govedarica je dao ostavku i u međuvremenu preuzeo Bačku. Na klupi Pazarace je trenutno Izet Ljajić.

- Do mene nisu stigle nikakve informacije o Travančiću. Ne znam gde se nalazi, a koliko znam nije se javljao ni saigračima. Poslednji put sam ga video posle utakmice s Partizanom. Od tada mu se gubi svaki trag. On je predmet klupskih organa, ne moj - rekao je Ljajić za Žurnal.

Travančić je tada, tokom gosotvanja u Humskoj, izašao tri minuta pre kraja poluvremena, a Govedarica je svoj potez objasnio time da se ''fudbaler nije dovoljno zalagao na terenu.''

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor

    23. novembar 2016 | 15:57

    Pa jel oni samostalno idu za Pazar? Zar ne ide ceo tim Busem??? Zar niko ne gleda da li su svi tu? Boze gluposti

  • ☆☆☆

    23. novembar 2016 | 15:46

    Nije prvi put da igrači nestaju posle mečeva sa Partizanom a i sudije.Malo u gepeku se negde vozikaju dok ne potpišu za Partizan.Tako je bar do sada bilo...Nek proveri ko ne veruje.Čak se i ne krije.

  • Pazarac

    24. novembar 2016 | 11:53

    Momak je otišao kući i jasno rekao da mu pošalju papire i plate koje nije primio pet šest meseci znaju oni dobro gde je nego se prave ludi sad će da ga suspenduju samo da nebi platili lopovi su to sramota za sve nas Pazarce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA