Uznemirujući VIDEO: Skoro ostao bez oka, a najavljuje borbu za 20 dana!

Ovo je retko "lud" čovek

  • 3

UFC borac Donald Serone javio se da obavesti svoje navijače i sve one koji prate njegovu karijeru, da ne brinu: biće spreman za borbu (protiv Meta Brauna) koja je na programu 10. decembra.

>>> RING JE BIO KRVAV: Simulirali su borbu Mekgregora i Mejvedera koja je završena brutalnim nokautom (VIDEO)

Međutim, povreda koju je doživeo (ne zna se još gde i kako) i deluje zaista zastrašujuće, nikog ne može da ubedi da on zaista može da se oporavi za duel, ali on, kako kaže, jedva čeka taj trenutak.

Na klipu koji je postavio na instagramu, Donaldovo oko deluje zaista zastrašujuće, gotovo kao da ga nema, a malo je nedostajalo, kako pišu američki mediji, da ga izgubi, međutim doktori su odradili sjajan posao i sačuvali ga.

Svi koji poznaju Seronea tvrde da je on adrenalinski zavisnik kome ni uzbudljivi život u oktagonu nije dovoljan da zadovolji apetite, već se izlaže još većem riziku i van "kaveza".

Njegova strast su i ronjenje i penjanje, i jahanje bikova... Sve što ga, kako kaže, održava "živim".

Ni ovakve povrede mu ne predstavljaju problem. Čim zaraste ponovo će u akciju. Ako mu je verovati, to će se desiti već 10. decembra.

Well Fuck!!!

A video posted by Donald Cerrone (@cowboycerrone) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djesi

    23. novembar 2016 | 19:58

    Nije u pitanju povreda vec momak se pojavljuje u nekom filmu ili seriji i zbog uloge su ga malo nasarali, pozdrav za autora teksta

  • Boban

    23. novembar 2016 | 19:43

    Hahaha loša maska.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA