I Čović i Lučić vide pobedu u Železniku

Plejmejker Zvezde i "snajper" Partizana smatraju da njihovim timovima pripada uspeh kroz tri dana u dvorani FMP-a

  • 0

Zvezdin plejmejker Filip Čović velike nade polaže u to što se četvrta utakmica igra u Železniku:

- Idemo dalje, idemo u Železnik da probamo da vratimo finalnu seriju u egal. Primili smo 29 poena u drugoj četvrtini i to je jedan od najvećih razloga za poraz. Primili smo mnogo poena iz tranzicije, iz kontri, jer smo se sporo vraćali u odbranu. To je nedopustivo, ali u Železniku smo mi domaćini i verujem da ćemo do petka uspeti da se oporavimo regenerišemo i uigramo dovoljno do pobede.

Partizanov "snajper" Vladimir Lučić, koji je bio jedan od najzaslužnijih za drugu pobedu Partizana, smatra da je ključ u efikasnijem šutu nego na perthodnom meču, koji je pripao Zvezdi.

- Još jednom se potvrdilo da je ovo pravo finale od atmosfere na tribinama do borbe na parketu. Iako smo loše počeli meč, uspeli smo da sačuvamo dvocifrenu prednost. U jednom mometnu smo na 17 razlike stali iz ne znam kog razloga, dozvolili Zvezdi da dođe na minus 3, ali nismo gubili veru i nadu. Pogodili smo neke bitne šuteve koje u drugoj utamici nismo i zasluženo pobedili. Pokušaćemo u Železniku da završimo posao koji smo počeli u avgustu prošle godine.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA