≫ 

Mladi bokser izgubio život u prvoj borbi, a pre toga je napravio potez zbog kog će živeti večno

Mladi bokser doživeo tragediju, ali je prethodno zaveštao organe

  • 12

Velika tragedija pogodila je svet boksa, 22-godišnji Kuba Močik pao je u komu posle nokauta u svom prvom profesionalnom meču i nije preživeo.

Njegov trener Skot Osinski rekao je da je Kuba bio mnogo bolji od rivala u prve dve runde, ali da je u trećoj doživeo koban udarac.

- Bio je to neverovatan šok, Kuba se smejao između rundi, uživao je, onda mu se odjednom desila ova strahota - rekao je Skot, a tragediju je teško podnela i Magdalena, sestra bliznakinja.

- Kuba je želeo da bude bokser, ali je zapravo bio neposredan momak i džentlmen, bili smo veoma bliski. Kuba je dugo trenirao, imao je san, nije želeo nikog da povredi - jecala je Magdalena.

PR bolnice Džejms Padžet iz Gorlstona rekao je za BBC da je porodica bila uz Kubu do poslednjih trenutaka, a da će njegovi organi biti donirani za transplantaciju, pošto ih je on prethodno zaveštao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    25. novembar 2016 | 12:07

    Dosta vise sa tom demonskom propagandom. Zavestanje organa je protivno svim hriscanskim normama.

  • Delije Čikago

    27. novembar 2016 | 17:57

    Tužno.

  • Vitez

    27. novembar 2016 | 10:36

    Pitam se, da li je uobicajeno da mladi ljudi koji zavestaju organe, padaju u komu i gube zivote pod cudnim okolnostima?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA