POBEDNIK NIKE MOST WANTED-a OTPUTOVAO U BIRMINGEM: Radovan Avram predstavlja Srbiju na globalnom finalu!

Predstavljajući Srbiju Radovan će u konkurenciji od 100 mladih fudbalera iz celog sveta dati sve od sebe kako bi ušao među najboljih 16 i tako postao deo Nike Akademije, institucije fudbala kroz koju su prošle mnoge današnje fudbalske zvezde

  • 0

Osamnaestogodišnji pobednik ovogodišnjeg NIKE MOST WANTED turnira, Radovan Avram, juče je otputovao u Birmingem gde ga u nedelju očekuje globalno finale.

RADOVAN AVRAM POBEDNIK NIKE MOST WANTED TAKMIČENJA: Završena potraga za novom fudbalskom zvezdom! (FOTO)

- Radujem se odlasku u Birmingem i velikom finalu. U odličnoj sam formi i verujem kako ću nastaviti sa dobrom igrom koja mi je pomogla da pobedim na turniru u Srbiji. Ipak, konkurencija će biti jaka i moraću da dam sve od sebe kako bih bio primljen u Nike Akademiju - podelio je svoja očekivanja Radovan.

Pre nego što je otputovao, Radovan je kao poklon i znak zahvalnosti za svu predanost koju je pokazao na putu do pobede, dobio i nove Nike Magista kopačke koje mu je uručila Anja Dmitrović, direktorka marketinga Sport Visiona, partnera celog projekta.

- Nike i Sport Vision podržavaju Radovana u njegovoj borbi da postane deo globalne Nike Akademije. Sa nestrpljenjem ćemo pratiti i čekati rezultate finalnog turnira i želimo mu mnogo sreće - izjavila je Anja Dmitrović prilikom uručenja novih kopački.

Prethodni Najkov konkurs ovog tipa održan u Srbiji, The Chance, odveo je mladog Petra Golubovića do potpisivanja profesionalnog ugovora sa italijanskom Romom, a ubeđeni smo kako i ovogodišnjeg srpskog predstavnika, Radovana Avrama čeka svetla fudbalska budućnost.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA