≫ 

Ovo je dokaz da je srpski fudbal u kanalu, a šta tek reći o huliganima Rada i Voždovca koji vređaju mrtve (VIDEO)

Malobrojni navijači koji su pratili duel na ''Krovu'' mogli su da vide pravu bruku i sramotu na tribinama, a ni na terenu nije bio neki prizor koji će se pamtiti

  • 2

Svi znamo da je kvalitet srpskog fudbala na najnižem mogućem nivou, naročito kada su u pitanju klubovi koji nisu u samom vrhu tabele, a takav je bio duel Vožovca i Rada na ''Krovu''.

Nije bilo golova, iako je bilo neverovatnih šansi. Čak i onih najboljih mogućih, ali su fudbaleri u završnicama toliko traljavo šutirali, da je to jasan pokazatelj zašto je kvalitet toliko loš i zašto Srbija kuburi sa napadačima.

Neverovatna šansa bila je već na startu (i na samom početku videa), kada je fudbaler Voždovca izašao sam pred golmana Rada. Imao je i vremena i prostora da bira gde će da šutira, a on je poslao loptu direktno u njega. I u nastavku je bilo šansi, ali i grubih prekršaja, pa su gostujući fudbaleri završili sa dva igrača manje na terenu do kraja meča.

Ono što je posebno sramno, bilo je ponašanje navijača obe ekipe. Junajted Forsi su veličali smrt Bojana Majića, navijača Voždovca, koga su huligani Rada ubili na stanici u Rakovici  u avgustu 2005. godine. Za to ubistvo je na 30 godina osuđen Bojan Hrvatin, jer je sa tri uboda nožem u grudi usmrtio Majića.

Navijači Rada su sada skandirali ''Nož, žica, Rakovica'', a domaći su odgovorili istom merom, vređanjem Dušana Grijaka, ubijenog navijač Rada.

Sramno ponašanje obe strane, kakvo ne želimo na našim stadionima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpski komunista

    27. novembar 2016 | 00:02

    Za sve "navijačke" grupe osnovati novi Goli Otok ili sklopiti sporazum sa braćom Rusima da dobiju kartu u jednom pravcu za Sibir. Prvi stanovnici da budu ova fašistička i šovinistička banda "Junajted Forsi", a za njima svi ostali. Da mogu konačno normalni ljudi da odu na stadion da ne brinu za svoj život i da ne slušaju najprimitivniji način "razgovora" i vređanje.

  • sasa

    27. novembar 2016 | 16:32

    Pa zar treba jos dokaza da je srpski fudbal umro?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA