NAVLAKUŠA: Džejms sa "pokidanim mišićem" igrao, Partizanovci nadmudrili Zvezdaše!

Amerikanac se pojavio na terenu i vukao "parni valjak" iako je najavljeno da je za njega sezona završena

  • 1

Navijači Partizana dosta su strepeli uoči trećeg meča finala plej-ofa, jer su iz tabora "crno-belih" danima najavljivali da Dominik Džejms neće igrati u kako su mnogi tvrdili, presudnom meču za osvajanje titule.

Ispostavilo se da je uprava tima iz Humske napravila odličan trik koji je u mnogome pomogao da srpski šampion dođe na korak od odbrane titule.

Dragan Todorić, direktor kluba, je poslednji u ponedeljak najavio da će Džejms izostati, što je verovatno stručni tim Crvene zvezde primetio u pripremanju meča.  Očekivao se samo Petar Božić na mestu plejmejkera, ali je "crno-beli" štih za sinoćni meč ipak bilo igranje Amerikanca.

Da je bio prevaga u pobedi Partizana - nije, ali je tamnoputi plejmejker imao važnu ulogu u kreiranju prednosti tokom prvog poluvremena. Meč je završio sa 11 poena.

Koliki je doprinos dao Džejms možda najbolje govori rečenica Vlade Jovanovića na konferenciji posle meča, na kojoj je pohvalio Amerikanca.

- Sportsku žrtvu su podneli on i Milosavljević. Bez treninga su od prošle utakmice i na svoju incijativu su večeras igrali - rekao je Jovanović.

Ipak, neizvesnost oko igranja Džejmsa u četvrtom i eventualno petom susretu i dalje je na snazi...

(S. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Leskovacka Rostiljijada

    14. jun 2012 | 12:14

    Jos jednom stisni zube i idemo u slavlje i zasluzeni odmor

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA