Bilić ponosno napustio Mančester pošto je besni Murinjo ostavio tim na cedilu! (VIDEO)

Junajted nastavio sa lošim rezultatima, Murinjo divljao u remiju

  • 0

Fudbaleri Mančester junajteda i Vest Hema podelili su plen u Premijer ligi sa 1:1, u meču koji je obeležilo isključenje Žozea Murinja.

Portugalac je podivljao kada je Pol Pogba zasluženo dobio žuti karton za simuliranje faula, šutnuo je flašicu kraj aut linije, pa je morao da potraži novo mesto za gledanje utakmice. Što se meča tiče, sve je bilo rešeno već za  21 minut, šokirao je Sako čak 75.000 navijača na Old Trafordu golom posle prekida u 2. minutu. Paje je izveo slobodan udarac, a Sako je iskoristio uspavanost i statičnost nekoliko igrača za mat, da bi uzvratio Ibrahimović na centaršut Pogbe.

Onda se punih 70 minuta mučio Junajted da slomi londonski klub, ali su svi napustili teren pognutih glava, jer je klub vezao drugi remi u prvenstvu i ima samo jedan trijumf u poslednjih pet mečeva Premijer lige. Junajted je sada daleko i od Evrope, na šestoj je poziciji, ispod Totenhema koji ima četiri boda više.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA