Čuka jača za šestoricu fudbalera: Priključen i napadač koji danas puni 18 godina (VIDEO)

Brđani odlučili da nekolicinu omladinaca priključe prvom timu, a među njima je Marko Šarić koji se nada da će uskoro debitovati

  • 0

Kraj omladinske lige Srbije Čukarički je iskoristio kako bi treningu prvog tima priključio šestoricu ''klinaca''.

U pitanju su desni bek Sava Radić, vezni igrači Nemanja Milojević, Stefan Šapić i Zehrudin Mehmedović, krilni napadač Predrag Jovanović i napadač Marko Šarić.

Dok je skoro svi pomenuti već upisali minute za prvi tim, Šarić je jedan od onih koji očekuje da će im se pridružiti. Zanimljivo, mladi napadač je napunio 18 godina upravo na dan kada je priključen seniorima.

Foto: fkčukarički Foto: fkčukarički

- Mnogo mi znači poziv među seniore, to je veliki korak u mojoj karijeri i nadam se da ću ispuniti očekivanja. Šef nam je danas rekao da idemo na pripreme sa prvim timom, a bio sam i letos u Austriji. Imao sam osećaj kao da sam sa njima dugo, lepo su me prihvatili i radujem se što ću opet biti deo ekipe - rekao je Šarić.

Prema rečima jednog od iskusnijih igrača seniorske ekipe Lukasa Piasentina mlađi igrači motivišu starije, baš kao i obrnuto.

- Imamo mnogo mladih kvalitetnih igrača. Neki od njih danas počinju sa nama da treniraju. Naravno imamo i fudbalere sa mnogo igračkog iskustva kao što su Matke (Igor Matić), Draža (Dragoljub Srnić), među njima sam i ja i možemo da posavetujemo mlade koji su na početku profesionalne karijere - rekao je Pjasentin i dodao:

Foto: fkčukarički Foto: fkčukarički

- Oni nas motivišu kao i mi njih i atmosfera u timu je dobra. Gledali smo ih u utakmicama Lige šampiona mladih i mislim da je najvažnije da se koncentrišu na treninzima i utakmicama. Da slušaju starije igrače i naravno trenera.

Štoper Čukaričkog Đorđe Đurić je ocenio da su omladinci sigurno zaslužili da se priključe prvom timu svojim rezultatima.

- Samo neka nastave ovako, svi su pravi momci i dobri igrači i verujem da će i oni nama i mi njima značiti na treninzima - naveo je Đurić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA