≫ 

Bivši fudbaler Zvezde postaje reprezentativac Bosne, iako je prošao mlade selekcije Srbije? (VIDEO)

Mehmed Baždarević razmišlja da u redove ''Zmajeva'' pozove Srbina koji igra za Astanu u odličnoj formi

  • 0

Selektor Bosne i Hercegovine, Mehmed Baždarević, razmišlja da pošalje poziv srpskom fudbaleru koji je nekada nastupao za Crvenu zvezdu, a sada sa velikim uspehom igra u Astani, pišu Novosti. Reč je o Đorđu Despotoviću, 24-godišnjem napadaču, koji je rođen u Loznici, ali ima i državljanstvo BiH.

>>> Despotović za ”kusur” otišao iz Zvezde!

Upravo to želi da iskoristi bosanski savez, koji je sličan potez pokušao i pre tri godine. Tada je Despotović odbio takvu mogućnost, pošto je redovno bio na spisku mlade reprezentacije. On je prošao i U21 i U19 selekciju, međutim poziv A reprezentacije nikada nije stigao.

Doduše, Despotović je tek u Kazahstanu počeo da igra u velikoj formi i da redovno trese mreže. Da li će se zbog izostanka Muslinovog poziva odlučiti da prihvati drugi poziv Bosne, ostaje da se vidi.

Foto: MNpress Foto: MNpress

Ne treba zaboraviti i da je Despotović imao i neke nesuglasice s navijačima i da je temperamentan momak. Sukob je imao i sa navijačima Spartaka iz Subotice, kada je nosio majicu Delija dok je branio boje njihovog kluba, a i sa pristalicama Zvezde kada je dobijao zvižduke sa tribine. Kada je na toj utakmici postigao gol krenuo je ka njima i gestikulirao da je zapušio uši, što je razbesnelo celu Marakanu.

Prisetite se tog gola:

Takođe je izazvao haos kada je prešao iz Kairata u Astanu u Kazahstanu, što je tamo slično kao da boje Zvezde zameni dresom večitog rivala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA