Herojski odbranjen zicer bio je koban! Intervencija golmana zbog koje navijači govore: Da smo makar izgubili... (VIDEO)

Izuzetna borbenost fudbalera Čapekoensea...

  • 1
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

U padu kolumbijskog aviona život je izgubilo 77 osoba, a među njima i brazilski fudbaleri Čapekoensea, koji su putovali na prvu utakmicu finala Kupa Sudamerikana protiv Atletiko Nasionala.

A pre nekoliko dana su u sudijskoj nadoknadi protiv favorizovanog San Lorenca, gde su domaći branili 1:1 iz prvog meča u Argentini.

U samom finišu je San Lorenco pritiskao i tražio taj gol u gostima, ali je sjajni golman Danilo odbranio zicer, posle kog je usledilo slavlje.

>>> Ni reč o poginulim saigračima: Evo šta je preživeli fudbaler brazilskog Čapekoensea prvo pitao kada je došao u bolnicu!

Istorijski uspeh je proslavljen uz pesmu u svlačionici ekipe, koja je pre nekoliko godina igrala u četvrtoj ligi.

Onda je osvanuo utorak 29. novembra, i njih više nije bilo.

- Sve bih dao da nas je San Lorenco dobio tog dana - jedan je od komentara navijača brazilske ekipe.

Inače, u toku dana se pojavila informacija da je Danilo podlegao povredama i preminuo, ali "ESPN" prenosi reči njegove majke koja tvrdi da joj je sin premešten u drugu bolnicu.

Pogledajte tu, ispostaviće se, kobnu odbranu...

>>> NIKAD VIĐENO U FUDBALU: Pari Sen Žermen šalje OGROMNU sumu novca za pomoć Čapekoenseu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @salle@

    29. novembar 2016 | 22:45

    Sudbina je cudna stvar, i da su izgubili ko zna sta bi bilo, nije ta odbrana golmana problem nego sudbina da na jucerasnji datum zavrse sa ovozemaljsim zivotom. Ima prica. Vidovita zena vidi sudbinu mlade devojke, a tu sudbinu kaze njenom ocu ,devojka nezna , inace ona saopsti njenom ocu da za mnogo godina na dan njenog vencanja upasce u bunar i zavrsiti sa ovozemaljskim zivotom, otac znajuci za to pre njenog vencanja bunar u dvoristu okuje metalnim poklopcem, na dan vencanja devojka pridje bunaru da popije malo vode i vidi poklopac , pita oca zasto je bunar zatvoren ,otac odgovori da voda vise nije ispravna za pice, devojka se okrene nazad krena korak dva i padne ko pokosena , i skonca veoma mlada ovozemaljski zivot mozdanog udara , do tog dana joj je bio zacrtan njen zivotni put.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA