≫ 

Fudbaler Čapekoensea život duguje dečaku od 10 godina: Filmska priča o spasavanju posle tragedije!

Žitelj mesta u blizini kog se srušio avion je sve ispričao

  • 1

Spasavanje malobrojnih preživelih putnika u avionskoj nesreći u Kolumbiji krenulo je od deteta!

Avion sa 81 osobom, uključujući fudbalere brazilskog kluba Čapekoensea, srušio se u centralnoj Kolumbiji. Avion je leteo iz Bolivije za kolumbijski grad Medeljin, a srušio se na oko 30 kilometara od tog grada.

Momak je navodno bio najzaslužniji za izvlačenje fudbalera Alana Rašela, a kada je stigla prva pomoć, navodio ih je ka povređenima.

>>> Naslovne strane potresne i pune suza dan posle fudbalske tragedije (FOTO)

Serhio Marulanda je bio jedan od žitelja koji je požurio ka mestu nesreće, i on je lokalnim medijima otkrio šta se desilo kada je tamo stigao.

- Kada smo se parkirali, prišlo nam je dete i reklo nam na kom mestu su ranjenici. Policajac mi je rekao 'ti si prvi koji je stigao, stavi dete u kombi i idite ka povređenima' - rekao je Marulanda, koji je svojim terencem po lošim vremenskim uslovima pomogao da se spase šestoro preživelih.

Identitet 10-godišnjeg heroja nije otkriven.

>>> Ni reč o poginulim saigračima: Evo šta je preživeli fudbaler brazilskog Čapekoensea prvo pitao kada je došao u bolnicu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada obrenovac

    30. novembar 2016 | 15:14

    desilo se cudo da su i oni preziveli.moze i bez nogu da se bavi sportom. toliko invalida sportista... decak je heroj i treba mu ime obelodaniti. sine svaka cast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA